Τζένη Καζάκου: Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος – Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα
16:22 - 20/09/2021
Δημοσιεύθηκε: 20 Σεπτεμβρίου 2021 16:15 Τα δικά της βήματα στην υποκριτική πραγματοποιεί η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της αείμνηστης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζένη Καζάκου: Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος – Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Καζάκου: «Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος»
Η νεαρή κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου ετοιμάζεται να εισέλθει δυαναμικά στον τηλεοπτικό χώρο, με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζένη Καζάκου: Με τρομάζει η αντιμετώπιση του κόσμου, είναι σα να έχω μια ταμπέλα
Για τους διάσημους συγγενείς της και την έναρξη της καριέρας της στην υποκριτική μίλησε η όμορφη ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Τζένη Καζάκου για τη σύγκριση με τη Τζένη Καρέζη: Είναι σαν να έχω μια ταμπέλα στο πρόσωπο...
Η Τζένη Καζάκου απαντά σε όσους τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη: Γιατί να ανταγωνιστώ τη γιαγιά μου;
Διαβάστε το στο thetoc.gr