#Τζένη Καζάκου

Τζένη Καζάκου: «Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε συναισθηματικά, μόνο σαν παρουσία»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Καζάκου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA. Μεταξύ […] The post Τζένη Καζάκου: «Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε συναισθηματικά, μόνο σαν παρουσία» appeared first on Zappit.
23:00 03/04/2024

Τζένη Καζάκου: «Όταν χώρισαν οι δικοί μου, ήμουν 8 ετών – Το διαχειρίστηκαν πολύ καλά»

tlife.gr
Η Τζένη Καζάκου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τις σχέσεις με To άρθρο Τζένη Καζάκου: «Όταν χώρισαν οι δικοί μου, ήμουν 8 ετών – Το διαχειρίστηκαν πολύ καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 03/04/2024

Ντάνιελ Νούρκα: Η αλβανική καταγωγή, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και η φημολογούμενη σχέση με την Τζένη Καζάκου

govastileto.gr
Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα των Διασήμων του Survivor. O 27χρονος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, δηλώνοντας έτοιμος για τον στίβο μάχης. Στα πρώτα του δείγματα, μάλιστα, φαίνεται να κερδίζει συμπάθειες όχι […]
18:00 24/01/2024

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ενοχλημένος με ερώτηση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τη Βασιλική Μακρή

govastileto.gr
Το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Καπετάν Μιχάλης» έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 11/12 ο Κωνσταντίνος Καζάκος, καθώς πρωταγωνίστρια σε αυτή είναι η κόρη του, Τζένη Καζάκου. Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι στα θέματα υποκριτικής είναι αυστηρός με την κόρη του, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον […]
15:00 12/12/2023

Κωνσταντίνος Καζάκος: Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας

Newsit
«Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου, δεν την κρύβω αλλά δεν την προβάλω κιόλας», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην παρουσίαση της ταινίας «Ο καπετάν Μιχάλης», προκειμένου να απολαύσει την κόρη του, Τζένη Καζάκου. Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου απάντησε και για την προσωπική του ζωή. «Είμαι πάντα αυστηρός ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 12/12/2023

Αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος: «Θα κοιμηθείς το βράδυ καλά άμα ξέρεις αυτή την είδηση;»

zappit.gr
Στην παρουσίαση της ταινίας «Ο καπετάν Μιχάλης» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, προκειμένου να απολαύσει την κόρη του, Τζένη Καζάκου. Ο […] The post Αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος: «Θα κοιμηθείς το βράδυ καλά άμα ξέρεις αυτή την είδηση;» appeared first on Zappit.
09:00 12/12/2023

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά για το χαστούκι που δέχτηκε η κόρη του από καθηγητή της

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη του, Τζένη Καζάκου, αλλά και την απώλεια του πατέρα του, του σπουδαίου Κώστα Καζάκου. «Τώρα είναι χειρότερο. Όσο περνάει ο καιρός, την απώλεια την αισθάνεσαι περισσότερο. Και τώρα που έχει κλείσει ένας χρόνος και κάτι, σαφώς λείπει περισσότερο απ’ […]
14:00 21/11/2023

Κωνσταντίνος Καζάκος για το χαστούκι που δέχτηκε η κόρη του: «Τον συνέλαβαν στο σχολείο»

okmag.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε η κόρη του, Τζένη Καζάκου στο σχολείο. Η νεαρή ηθοποιός δέχτηκε όπως έγινε πρόσφατα γνωστό χαστούκι από καθηγητή της, και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε γι’ αυτό το περιστατικό. Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr. The post Κωνσταντίνος Καζάκος για το χαστούκι που δέχτηκε η κόρη του: «Τον συνέλαβαν στο σχολείο» appeared first on OK! Magazine.
13:58 20/11/2023

Οι κόρες της Τάνιας Τρύπη και η ομοιότητα με τη μαμά τους

NewsBomb
«Πιο παλιά υπήρχε μεγάλη απόσταση, τώρα είμαστε φίλες» είπε σε συνέντευξή της η Τζένη Καζάκου για την αδερφή της Μαρίνα…Περισσότερα...
23:00 16/11/2023

Τζένη Καζάκου: «Ήρθε ο καθηγητής και με χαστούκισε, εκείνη τη στιγμή κοκάλωσα»

okmag.gr
Η Τζένη Καζάκου έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day και μίλησε για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών», για την οικογένειά της αλλά και για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από καθηγητή της στο λύκειο. Για τον τηλεοπτικό της ρόλο ανέφερε ότι: «Είναι μια δουλειά που την αγάπησα από την πρώτη […] The post Τζένη Καζάκου: «Ήρθε ο καθηγητής και με χαστούκισε, εκείνη τη στιγμή κοκάλωσα» appeared first on OK! Magazine.
10:58 15/11/2023

Τζένη Καζάκου: «Με χαστούκισε, κοκκάλωσα, πήγαμε στην αστυνομία»

zappit.gr
Η Τζένη Καζάκου μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση με τα […] The post Τζένη Καζάκου: «Με χαστούκισε, κοκκάλωσα, πήγαμε στην αστυνομία» appeared first on Zappit.
10:00 15/11/2023

Τζένη Καζάκου: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τους γονείς της Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο

thetoc.gr
Η πανέμορφη Τζένη Καζάκου ποζάρει με τον πατέρα της και τη μητέρα της σε μια σπάνια κοινή έξοδο.
10:09 01/11/2023

Ο Παράδεισος των κυριών – Τζένη Καζάκου: Η σχέση του Άγη και της Γεωργίας θα περάσει από πολλά στάδια

Newsbeast.gr
Η Τζένη Καζάκου, η όμορφη Γεωργία από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο στη σειρά, τη γιαγιά της και για το αν θα μεγάλωνε μόνη της ένα παιδί. «Η Γεωργία θα ήθελε ιδανικά να μεγαλώσει με τον Πάρη το παιδί της», δηλώνει αρχικά η Τζένη Καζάκου και συνεχίζει «Θα μάθει όμως τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μαζί του ή όχι. Θα δούμε όλα τα στάδια της σχέσης που θα περάσουν». Μας λέει ότι για όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί έχει περάσει από κάστινγκ και τονίζει δεν είναι υποτιμητική διαδικασία. Η νεαρή ηθοποιός συμμετέχει στη νέα ταινία «Καπετάν Μιχάλης» όπου
00:00 19/10/2023

Τζένη Καζάκου: «Ανέκαθεν έχω θλιμμένο βλέμμα αλλά ίσως παίζουν ρόλο και κάποια βιώματα»

okmag.gr
Τη βλέπουμε κάθε μέρα στη σειρά του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών». Την Τρίτη η Τζένη Καζάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show. Η εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. «Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια» «Στη δουλειά […] The post Τζένη Καζάκου: «Ανέκαθεν έχω θλιμμένο βλέμμα αλλά ίσως παίζουν ρόλο και κάποια βιώματα» appeared first on OK! Magazine.
08:58 07/06/2023

Τζένη Καζάκου: «Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, όμως δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος»

zappit.gr
Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Τζένη Καζάκου το βράδυ της Τρίτης. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε […] The post Τζένη Καζάκου: «Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, όμως δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος» appeared first on Zappit.
02:00 07/06/2023

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Ιακωβίδου, Αλευρά, Καζάκου

zappit.gr
Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Τζένη Καζάκου. Η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός μιλάει για […] The post The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Ιακωβίδου, Αλευρά, Καζάκου appeared first on Zappit.
19:00 06/06/2023

Τζένη Καζάκου: Η αποκάλυψη για το ρόλο στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών»

happytv.gr
Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Τζένη Καζάκου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Τζένη Καζάκου: Η αποκάλυψη για το ρόλο στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών»
13:37 06/06/2023

Τζένη Καζάκου: «Εκεί έπαθα σοκ!»

govastileto.gr
Για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τις σχέσεις με τους γονείς της, μίλησε η Τζένη Καζάκου σε γνωστή εφημερίδα. «Όταν έρθει μία πρόταση για casting τους ρωτάω αν γνωρίζουν τον σκηνοθέτη, αν ξέρουν πως είναι ο επαγγελματίας και τι αισθητική έχει. Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Ξεκινάει από τα κακά και μετά […]
15:34 18/12/2022

«Ο έρωτας μού δίνει ζωή»: Η Τζένη Καζάκου για τα προσωπικά της & τις συμβουλές από τους γονείς της

queen.gr
«Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για μένα», λέει η ηθοποιός Τζένη Καζάκου, που συμμετέχει στον Παράδεισο των Κυριών, του ALPHA. Η σχέση με τους γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο, και το θέατρο.Περισσότερα...
15:22 18/12/2022

Τζένη Καζάκου: «Εκεί έπαθα σοκ» – Η υποκριτική, οι γονείς της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

tlife.gr
Για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τις σχέσεις με τους γονείς της, μίλησε η To άρθρο Τζένη Καζάκου: «Εκεί έπαθα σοκ» – Η υποκριτική, οι γονείς της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:28 18/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load