GNTM: Τρελάθηκε ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»
22:12 - 20/09/2021
Μήπως βρέθηκε η νικήτρια του επόμενου GNTM από την τέταρτη κιόλα οντισιόν; Αυτό τουλάχιστον αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καράβας όταν αντίκρισε […]
The post GNTM: Τρελάθηκε ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM – Χαμός στην οντισιόν, τρελάθηκε μέχρι και ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»
Μόλις οι κριτές είπαν στη διαγωνιζόμενη να φορέσει το μαγιό της... ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο στούντιο!
Διαβάστε το στο GNTM 4: «Τρελάθηκε» ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα» (vid)
Ο coach του GNTM Γιώργος Καράβας φάνηκε ενθουσιασμένος με την παίκτρια του - Η νεαρή κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombGNTM – O Γιώργος Καράβας διέκοψε την οντισιόν: “Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα”
Οι κριτές του GNTM 4 έχουν παραδεχτεί πως στον φετινό κύκλο του ριάλιτι ο πήχης έχει
To άρθρο GNTM – O Γιώργος Καράβας διέκοψε την οντισιόν: “Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grGNTM | Διαγωνιζόμενη άφησε άφωνους Καράβα και κριτές: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα"
Οι κριτές του #gntmGR δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους
Διαβάστε το στο thetoc.grGNTM 4: Το μοντέλο που “τρέλανε” μέχρι και τον Καράβα – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»
«Μπορεί να γίνει η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου», είπε ο coach του GNTM 4 όταν είδε αυτή την παίκτρια στις auditions της Δευτέρας.
Διαβάστε το στο neolaia.gr