Ο Νώντας Παπαντωνίου παραδέχεται πως με την Ιωάννα Τούνη πήρε μάστερ σαν φωτογράφος

11:40 - 19/12/2019

Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. Ο […] The post Ο Νώντας Παπαντωνίου παραδέχεται πως με την Ιωάννα Τούνη πήρε μάστερ σαν φωτογράφος appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νώντας Παπαντωνίου σχολιάζει τον χωρισμό του με την Τούνη (βίντεο)

Ο Νώντας Παπαντωνίου παραδέχεται πως όταν είχε δεσμό με την Ιωάννα Τούνη πήρε μάστερ σαν φωτογράφος, άφησε υπονοούμενα για την νέα της σχέση.

Διαβάστε το στο

Νώντας Παπαντωνίου: Με την Ιωάννα Τούνη πήρα μάστερ σαν φωτογράφος (VIDEO)

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά, στον χωρισμό με την Ιωάννα Τούνη. “Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και στο παιδί, πέρασα ξυστά, από το πλάι. Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας γιατί μπορώ να δώσω σιγουριά και ότι θα χρειάζεται ένα παιδί” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο μπασκετμπολίστας. “Για μένα ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο το διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά, ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια μαζί με το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι” παραδέχθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου για την γνωστό μοντέλο. “Δεν θα μπορούσαμε πια να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του”. “Έχω πάρει μάστερ σαν φωτογράφος

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νώντας Παπαντωνίου: Το "καρφί" για την Ιωάννα Τούνη - Τι λέει για τον χωρισμό τους

Ο Νώντας Παπαντωνίου “έλυσε” τη σιωπή του και μίλησε για την Ιωάννα Τούνη, τη νέα της σχέση καθώς και για την Ασημίνα του GNTM. “Όταν ήμουν μικρός είχα όνειρο να γίνω δικηγόρος. Στο σχολείο ήμουν πάρα πολύ καλός μαθητής, το καμάρι της οικογένειας ήμουν εγώ. Ο

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Νώντας Παπαντωνίου «κάρφωσε» την Τούνη για τον χωρισμό! (vid)

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, δεν έκρυψε την πικρία του για τη στάση της Τούνη απέναντι στα media The post Ο Νώντας Παπαντωνίου «κάρφωσε» την Τούνη για τον χωρισμό! (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο