Νίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»
08:18 - 21/09/2021
Στο Myradio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε […]
The post Νίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κοροναϊό
«Νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης στη Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορονοϊό
Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, μια μεγάλη απώλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (20.09.2021) ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στη ραδιοφωνική της εκπομπή στο My Radio 104,6. Εκεί ο τραγουδιστής μίλησε και για την πανδημία που προκαλεί ο ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης – «Έχασα την ξαδέρφη μου από κοροναϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»
«Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης στον «αέρα» του My Radio 104,6
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης – «Εχασα την ξαδέρφη μου από κοροναϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»
«Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης στον «αέρα» του My Radio 104,6
Διαβάστε το στο tanea.grΝίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»
O Νίκος Βέρτης έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και στη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Myradio 104,6 κι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Βέρτης: Πέθανε η πρώτη του ξαδέρφη από κορονοϊό – Δεν είχε υποκείμενο νόσημα
Ειδικότερα, όπως είπε στο Myradio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού ο Νίκος Βέρτης: «Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορωνοϊό, δεν είχε υποκείμενο νόσημα
Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Νίκος Βέρτης που αποκάλυψε προσωπική του απώλεια λόγω κορωνοϊού
Διαβάστε το στο real.grΝίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό – Νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»
«Είσαι αρνητής και ξαφνικά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση»
Διαβάστε το στο topontiki.grΝίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, από κορονοϊό
"Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται" αναφέρει ο Νίκος Βέρτης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝίκος Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα
«Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει»
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό – Ήταν νεότατη δίχως υποκείμενο νόσημα
21 Σεπτεμβρίου 2021 09:30 Η εξομολόγηση του αγαπημένου τραγουδιστή Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο MyRadio και τη Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε ότι έχασε την ξαδέρφη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό – Ήταν νεότατη δίχως υποκείμενο νόσημα
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό
Νίκος Βέρτης: Για το δικό του δράμα μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής, με βαθιά συγκίνηση.
Διαβάστε το στο pagenews.grΝίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορονοϊό
Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, μια μεγάλη απώλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (20.09.2021) ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στη ραδιοφωνική της εκπομπή στο My Radio 104,6. Εκεί ο τραγουδιστής μίλησε και για την πανδημία που προκαλεί ο […]
Διαβάστε το στο dete.grΝίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό. Πρέπει να εμβολιαστούμε να τελειώνει»
Νίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό. Πρέπει να εμβολιαστούμε να τελειώνει» Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την απώλεια που βιώνει η οικογένειά του στέλνει το μήνυμά του στους αρνητές Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr