Kατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια: “Αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό…”

16:20 - 21/09/2021

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δε δίστασε να μιλήσει To άρθρο Kατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια: “Αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: Όλους αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια. Αυτοί μπορούν;

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου η οποία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Mega η οποία θα προβάλλεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο. Η Κατερίνα Καραβάτου κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη η οποία θέλησε να μάθει αρχικά πώς νιώθει. «Καταρχήν κάπως περίεργα που είμαι ξανά σε τηλεοπτικό πλατό μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι. Τώρα εμφανίζομαι στο Mega και χαίρομαι πολύ. Χαίρομαι ουσιαστικά πολύ» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καραβάτου. «Είσαι άνθρωπος που πας με το ρεύμα ή είσαι πιο σταθερή;» θέλησε να μάθει στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη. «Όχι δεν μου αρέσουν καθόλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καραβάτου – «Κοιτάω στα μάτια όσους με πρόδωσαν, αυτοί μπορούν;»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Λύγισε η Καραβάτου: «Όλους αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια»

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην Ελένη μετά το διαζύγιό της από…

Διαβάστε το στο queen.gr

Λύγισε η Καραβάτου: «Όλους αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια»

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην Ελένη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» on air - «Όσοι προσπάθησαν να μου κάνουν κακό τους κοιτάω στα μάτια»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Mega, η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και για όλα

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Καραβάτου: "Αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια"

"Λύγισε" η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κατερίνα Καραβάτου – «Κοιτάω στα μάτια όσους με πρόδωσαν, αυτοί μπορούν;»

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αυτό φαίνεται. Εμένα μου αρέσει να είμαι κάπου και να νοιώθω ασφαλής. Όταν όμως συμβαίνει πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Με βοήθησε η τύχη και τα τόσα χρόνια εργασίας μου. Ποτέ δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτούς που έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια»

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» την Τρίτη και μίλησε για την αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας. H παρουσιάστρια της εκπομπής “Τι λες τώρα;” που κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής κάνοντας τον απολογισμό της Μάλιστα σε σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είπε πως κατά τη γνώμη της φέτος ένιωσε […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτούς που έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της