Mad Clip – «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός»

16:50 - 21/09/2021

Δείτε όλα όσα είπε ο πατέρας του Mad Clip…

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Mad Clip: Για μένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα κινητό

«Οφείλει να με ενημερώσει η αστυνομία και να μην το μαθαίνω από τα κανάλια», είπε σε δηλώσεις του ο πατέρας του αδικοχαμένου τράπερ

Διαβάστε το στο

Ξεσπά ο πατέρας του Mad Clip – «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός»!

Είκοσι μέρες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip. Τη Δευτέρα, η αυτοψία που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς, έριξε φως στα αίτια που έκοψαν το νήμα της ζωής του πασίγνωστου τράπερ. Την επίμαχη νύχτα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα κι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε τρία σημεία, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Mad Clip – Ξέσπασε ο πατέρας του – Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός

Δεκαεννέα μέρες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip. Χθες, Δευτέρα, η αυτοψία που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Mad Clip – Ξέσπασε ο πατέρας του – Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός

Διαβάστε το στο spoilers

Πατέρας Mad Clip: Για μένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα κινητό

Είκοσι μέρες έχουν περάσει την ημέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Η αυτοψία που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς, έριξε φως στα αίτια και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, φαίνεται πως τη μοιραία νύχτα, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό τα ελαστικά […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»