Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Έχει καταλάβει για τι κατηγορείται;”

10:38 - 22/09/2021

Δηλώσεις στο Πρωινό σχετικά με την «κάθαρση» στον καλλιτεχνικό χώρο έκανε η Άννα Φόνσου. Μιλώντας στον To άρθρο Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Έχει καταλάβει για τι κατηγορείται;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Θέλω να πάω στη φυλακή αλλά θα στιγματιστώ» (vid)

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Οι δηλώσεις που έκανε η Άννα Φόνσου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, […] The post Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά για Φόνσου: Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης;

Η Άννα Φόνσου έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν αναφορικά με τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενόχληση και βιασμούς στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός μιλώντας στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φαίη Σκορδά για Φόνσου: Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης;

Διαβάστε το στο spoilers

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Οι δηλώσεις που έκανε η Άννα Φόνσου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει τις δηλώσεις της ηθοποιού… «Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη (video)

"Νομίζω, γιατί δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της