Ηλίας Βρεττός – Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς

12:04 - 22/09/2021

«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός – Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε ότι το τροχαίο ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς και ματιού»

Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πως το ατύχημα που είχα ήταν από γλωσσοφαγιά

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Ηλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς

Ηλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Ηλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς»

«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» είπε ο Ηλίας Βρεττός στο Mega και συνέχισε:   «Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» […] The post Ηλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη