Ηλίας Βρεττός – Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς
12:04 - 22/09/2021
«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός – Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε ότι το τροχαίο ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς και ματιού»
Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πως το ατύχημα που είχα ήταν από γλωσσοφαγιά
ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΗλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς
Ηλίας Βρεττός: Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα. «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΗλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς»
«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» είπε ο Ηλίας Βρεττός στο Mega και συνέχισε: «Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» […]
The post Ηλίας Βρεττός: «Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr