Δολοφονία Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της άτυχης Δώρας – «Την ζήλευε αφόρητα, τον φοβόταν τις τελευταίες μέρες»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της άτυχης Δώρας – «Μαμά είναι τρελός, αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα» (BINTEO)
Συγκλονίζουν οι αποκλειστικές δηλώσεις των γονέων και της αδερφής της άτυχης Δώρας η οποία δολοφονήθηκε χθες από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. «Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέα γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγκλονίζει η οικογένεια της άτυχης Δώρας: «Τη ζήλευε παράφορα – Δεν την άφηνε να βλέπει κανέναν»
«Τον είχα δει μόνο μία φορά. Είχε θέμα ο άνθρωπος» είπε ο πατέρας της 31χρονης εκπαιδευτικού – Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει ήδη έναν γάμο και είχε πρόβλημα, δεν έβλεπε εδώ και έναν χρόνο, από το ένα του μάτι Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στη...
Διαβάστε το στο crashonline.grΔολοφονία στη Ρόδο: Ξεσπά η οικογένεια της άτυχης Δώρας - «Τη ζήλευε παράφορα - Ούτε τηλεόραση δεν έβλεπε μόνη της»
«Παγωμένο» παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στη Ρόδο, η οποία και αποτελεί την 11η από τις αρχές του 2021, με θύμα μια 31χρονη εκπαιδευτικό. Δράστης ο 40χρονος, πρώην σύντροφός της, ο οποίος την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα.
Νωρίς το πρωί, οι γονείς και η αδερφή της άτυχης Δώρας μίλησαν για τη σχέση της κοπέλας με τον αυτόχειρα δολοφόνο, αλλά και για την πίεση που δεχόταν η ίδια, παρά το γεγονός ότι -μέχρι που χώρισαν- δεν ήταν πάνω από 9 μήνες μαζί.
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της οικογένειάς της για τον δράστη: «Ούτε τηλεόραση δεν έβλεπε μόνη της»
Η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της άτυχης εκπαιδευτικού περιέγραψαν ότι ο 40χρονος ζήλευε αφόρητα τη Δώρα, και
Διαβάστε το στο pronews.grΔολοφονία στη Ρόδο: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας – «Την ζήλευε αφόρητα»
Η Ρόδος είναι συγκλονισμένη. Μια νέα γυναικοκτονία με θύμα την άτυχη Δώρα έχει προκαλέσει θυμό και οργή. Οι γονείς και η αδελφή της Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφουν τα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια και τα λόγια τους συγκλονίζουν. Οι γονείς της πήγαν πριν από λίγη ώρα στο σημείο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr