Έλενα Χριστοπούλου: «Είχα κάποιες διαφωνίες με την Βίκυ Καγιά»
12:46 - 23/09/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αλλά και […]
The post Έλενα Χριστοπούλου: «Είχα κάποιες διαφωνίες με την Βίκυ Καγιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου: Ο φάρος της ζωής μου είναι ο άντρας μου
Διαβάστε το στο Η Έλενα Χριστοπούλου για την διαφωνία της με την Βίκυ Καγιά
Όσα αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό. Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιέχει GNTM αλλά και τις σχέσεις που δεν υπάρχουν πλέον με την Βίκυ Καγιά. «Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. ... Περισσότερα
To άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου για την διαφωνία της με την Βίκυ Καγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου – «Με τη Βίκυ Καγιά είχα κάποιες διαφωνίες…»
Τι αποκάλυψε η πρώην coach του GNTM
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου: Είχα κάποιες διαφωνίες με την Βίκυ Καγιά
Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, με την οποία συνεργάζονταν στους δύο πρώτους κύκλους του GNTM, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Απαντώντας στις φήμες για την κόντρα τους, η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις επικοινωνήσουμε η μία με την άλλη. Αλλά νομίζω ότι όλα περνάνε, ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Διαφωνίες γενικώς. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας στο «Πρωινό». Όσον αφορά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι, η μάνατζερ και fashion designer, δήλωσε ότι το παρακολουθεί και της αρέσει. Σε ερώτηση για το αν θα επέστεψε στο GNTM λέει: «Δεν θα το ξαναέκανα, δεν κάνω πισωγυρίσμα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈλενα Χριστοπούλου: «Είχα κάποιες διαφωνίες με την Βίκυ Καγιά»
Καλεσμένη στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αλλά και το αν θα ήθελε να επιστρέψει στο GNTM.
Διαβάστε το στο thebest.grΈλενα Χριστοπούλου: «Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Βίκυ Καγιά» (Video)
«Μου αρέσει το GNTM αλλά δε θα το ξαναέκανα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΈλενα Χριστοπούλου: "Είχα κάποιες διαφωνίες με την Βίκυ Καγιά"
"Μου αρέσει το GNTM. Δεν θα το ξαναέκανα, δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr