Πηγή Δεβετζή: Η εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχθηκε από παργοντα του αθλητισμού
13:42 - 23/09/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 23/9 η Πηγή Δεβετζή και προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του παρελθόντος και εξομολογήθηκε πως έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά από παράγοντα του αθλητισμού, όταν ήρθε στην Αθήνα από την επαρχία. «Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω […]
The post Πηγή Δεβετζή: Η εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχθηκε από παργοντα του αθλητισμού appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή: Αποκάλυψε τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού
Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε το δρόμο για το ελληνικό κίνημα του #MeToo, μια ακόμα πρώην αθλήτρια, η Πηγή Δεβετζή, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΣυγκλονίζει η Πηγή Δεβετζή μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού
Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για πρώτη φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού στην Κατερίνα Καινούργιου. Η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως σε μικρή ηλικία και μόλις έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημά της δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άνδρα ο οποίος βρισκόταν στον χώρο του αθλητισμού. Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα […]
Το άρθρο Συγκλονίζει η Πηγή Δεβετζή μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΠηγή Δεβετζή: Έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από μεγάλο παράγοντα - Με έριξε στον καναπέ
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Πηγή Δεβετζή που αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού.Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλλει ότι έπεσε η Πηγή Δεβετζή. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Είναι κάτι που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου και το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τελευταία το έβγαλα και το εξομολογήθηκα. Είχα και εγώ μία εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού από παράγοντα του αθλητισμού. Όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ως ένα κορίτσι από την επαρχία, ποτέ δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι ένας άνθρωπος θα με πλησιάσει για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Γν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠηγή Δεβετζή: Καταγγελία σοκ για παράγοντα του αθλητισμού
Πηγή Δεβετζή: «Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί», είπε.
Διαβάστε το στο pagenews.gr