Σάσα Μπάστα: Αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
15:12 - 23/09/2021
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έδωσε συνέντευξη η Σάσα Μπάστα, η οποία κατακεραύνωσε το Bachelor, ενώ αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο […]
The post Σάσα Μπάστα: Αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: Αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη
Διαβάστε το στο Σάσα Μπάστα: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για γυμνή φωτογράφιση
Όσα δήλωσε η Σάσα Μπάστα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η Σάσα Μπάστα μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” για τα περισσότερα χρήματα για εξώφυλλο αλλά ξέσπασε κι εναντίον του The Bachelor. «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο. Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά ... Περισσότερα
To άρθρο Σάσα Μπάστα: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για γυμνή φωτογράφιση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σάσα Μπάστα – Αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
Πρόκειται για πενταψήφιο ποσό.
Διαβάστε το στο Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» παραχώρησε η Σάσα Μπάστα, η οποία κατακεραύνωσε το Bachelor, ενώ αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για γυμνό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
Διαβάστε το στο spoilersΤο ποσό ζαλίζει – Η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε το πόσο που είχε πάρει για ένα εξώφυλλο
Πρόκειται για πενταψήφιο ποσό.
Διαβάστε το στο to10.grΣάσα Μπάστα - Αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο
"Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα κι έτσι έκανα καλό κομπόδεμα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr