Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε»
17:26 - 23/09/2021
Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου»
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο χώρο του θεάματος
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε
Ο ίδιος δέχτηκε «επίθεση» στα social media όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία με την ηθοποιό
Διαβάστε το στο Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Παραμένει φίλη μου μετά τα όσα είπε»
Όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για το ελληνικό #Me Too αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ήμουν ο πρώτος που διαφώνησα ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Παραμένει φίλη μου μετά τα όσα είπε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου, δεν μπορώ να την διαγράψω
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και την κοινή τους ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Ήμουν ο πρώτος που διαφώνησα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά υπήρξαν που μού είπαν κατέβασε την φωτογραφία. Δεν ζούμε την εποχή του μακαρθισμού. Δεν κλονίζεται η φιλία, όταν έχουμε διαφορά απόψεων. Την ξέρω από πριν γίνει ηθοποιός. Όταν είναι ποινικά αδικήματα κλονίζονται οι φιλίες αλλά όταν υπάρχει διάσταση απόψεων, μπορείς να κάνεις τον άλλον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Μπιμπίλας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Παραμένει φίλη μου – Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός»
«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση. Δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και, μάλιστα, εγώ την είχα προτρέψει να πάει στη σχολή υποκριτικής, στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου, δεν μπορώ να την διαγράψω»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πριν […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου, δεν μπορώ να την διαγράψω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε
23 Σεπτεμβρίου 2021 19:53 «Δεν κλονίζεται η φιλία, όταν έχουμε διαφορά απόψεων» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε σήμερα ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε
Διαβάστε το στο spoilersΜπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου, δεν μπορώ να την διαγράψω»
Μετά την κοινή φωτογραφία που ανέβασε
Διαβάστε το στο ekriti.grΣπύρος Μπιμπίλας: "Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε"
"Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr