Μπιμπίλας: «Δεν με πλήρωσαν επεισόδιο γιατί έκανα τον νεκρό»
18:22 - 23/09/2021
Στον αέρα της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής ένα απίθανο περιστατικό. Συγκεκριμένα ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε: «Να σας…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Η ιστορία για επεισόδιο που δεν πληρώθηκε επειδή έκανε τον νεκρό
Μία ιδιαίτερη και αστεία ιστορία για ένα επεισόδιο από τη σειρά “Σκληρά καρύδια”, αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο thebest.grΣπύρος Μπιμπίλας: Η απίθανη ιστορία με το επεισόδιο που δεν πληρώθηκε γιατί έκανε τον νεκρό (Video)
Μια απίστευτη ιστορία από την καριέρα του αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Διαβάστε το στο topontiki.grΣπύρος Μπιμπίλας: Δεν πληρώθηκα ένα επεισόδιο επειδή υποδυόμουν τον νεκρό
«Έπρεπε να πέσω από τρεις ορόφους...» - Η απίστευτη ιστορία του Σπύρου Μπιμπίλα.Μια άγνωστη έως τώρα και ταυτόχρονα αστεία ιστορία, αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Όπως ανέφερε, δεν πληρώθηκε για τον ρόλο του επειδή... υποδυόταν τον νεκρό! «Να σας πω και αυτό που έλεγα για τα σίριαλ γιατί πραγματικά, επειδή στην ΕΡΤ έχω κάνει τα καλύτερά μου σίριαλ, τα πρώτα μου, του Πανθέους, τους Άθλιους των Αθηνών, Τα σκληρά καρύδια, Τα σκληρά καρύδια πληροφορήθηκα επειδή ήταν φιλμ και δεν ήταν βίντεο ότι βρέθηκαν στο αρχείο της ΕΡΤ. Γιατί δεν τα ψηφιοποιεί; Είναι ένα σίριαλ που δεν ξαναπαίχτηκε ποτέ, είναι η πρώτη εμφάνιση του Ρώμα σε δραματικό ρόλο, εμένα ήταν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr