«Viral» μήνυμα καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας σε φοιτητές: Αν αγνοείτε ή δεν αποδέχεστε τη σημασία των εμβολίων, έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημά μου
18:30 - 23/09/2021
Δείτε το μήνυμα του καθηγητή του ΕΚΠΑ, Γιώργου Διαλλινά Την ώρα που το ζήτημα των εμβολιασμών είναι ένα από τα «καυτά» θέματα των τελευταίων ημερών, μία ανακοίνωση του Γιώργου Διαλλινά, καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας του έχει γίνει viral. Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας σε φοιτητές – Αν δεν αποδέχεστε τη σημασία των εμβολίων, έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημά μου
Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές του πως, εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί
Διαβάστε το στο Καθηγητής Βιολογίας σε φοιτητές: «Αν αγνοείτε ή δεν αποδέχεστε τη σημασία των εμβολίων, έχετε ήδη αποτύχει»
Μεγάλη διάδοση στο διαδίκτυο γνωρίζει η προχθεσινή ανακοίνωση ενός καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) για την έναρξη των μαθημάτων του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Το μήνυμα του κ. Γιώργου Διαλλινά – όπως αυτό μεταδόθηκε στα social media – παροτρύνει τους φοιτητές να εμβολιαστούν έναντι του κορονοϊού, αφού, όπως επισημαίνει, το μάθημά του είναι «εξαιρετικά διαδραστικό». Κάνοντας… ένα βήμα παραπέρα ο καθηγητής προσθέτει, ακόμη, πως «τριτοετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται την σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει» και, συνεπώς, «δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα αυτό». Το σχετικό μήνυμα έχει ως
Διαβάστε το στο Newsbeast.grViral η ανάρτηση καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας: Αν φοιτητής μου δεν έχει εμβολιαστεί, έχει αποτύχει στο μάθημα
Viral έχει γίνει το μήνυμα του καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας, ο οποίος κάλεσε φοιτητές να μην διαλέξουν το μάθημα επιλογής του, εάν δεν έχουν εμβολιαστεί.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαθηγητής Μικροβιολογίας: Όποιος φοιτητής δεν έχει εμβολιαστεί, να μην επιλέξει το μάθημά μου
Viral έχει γίνει το email καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας προς τους φοιτητές, το οποίο ανήρτησε στο Twitter του και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Viral έχει γίνει το email καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας, ο οποίος κάλεσε φοιτητές να μη επιλέξουν το μάθημά του, εάν δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές του ότι εάν αποφασίσουν να […]
The post Καθηγητής Μικροβιολογίας: Όποιος φοιτητής δεν έχει εμβολιαστεί, να μην επιλέξει το μάθημά μου appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΚαθηγητής βιολογίας στους φοιτητές: «Όποιος αγνοεί την σημασία των εμβολίων, δεν έχει νόημα να διαλέξει το μάθημά μου»
Επισημαίνει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανακοίνωση του καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ, Γιώργου Διαλλινά. Μέσα από την ιστοσελίδα του ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους είναι υποχρεωτική, ενώ επισημαίνει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. O […]
Διαβάστε το στο topnews.grΚαθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: Αν οι φοιτητές μου δεν έχουν εμβολιαστεί, μην έρθουν στο μάθημα
Viral έχει γίνει το email καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας, ο οποίος κάλεσε φοιτητές να μη διαλέξουν το μάθημα επιλογής του, εάν...
The post Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: Αν οι φοιτητές μου δεν έχουν εμβολιαστεί, μην έρθουν στο μάθημα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr