Γιώργος Παπαδάκης: «Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση»

10:10 - 24/09/2021

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης από την συναυλία στην οποία και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον […] The post Γιώργος Παπαδάκης: «Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: «Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση»

Για το τηλεοπτικό του τέλος μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης. Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης από την συναυλία στην οποία και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιο του, Ιάσωνα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, Στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος και όχι μόνο αναφέρθηκε ο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: «Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τηλεόραση το 2022

Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης και δεν έκρυψε τη χαρά του που ο γιος του Ιάσωνας πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα την πρώτη του συναυλία. Ο Γιώργος Παπαδάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τηλεόραση την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραία πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη να τα πάνε καλά». «Δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή» «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης από την συναυλία στην οποία και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιο του, Ιάσωνα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Βόμβα» από τον παρουσιαστή! «Μπορεί να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022»

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μία δήλωση όλο νόημα στην τηλεοπτική κάμερα το βράδυ της Πέμπτης όπου To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: «Βόμβα» από τον παρουσιαστή! «Μπορεί να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παπαδάκης: Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση (Video)

«Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση

O Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος. Ο ίδιος είπε ότι η πρωινή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Παπαδάκης: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Παπαδάκης: Εγκαταλείπει την τηλεόραση το 2022;

Τηλεοπτικό φινάλε για μία από τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης; Τι απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

«Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για το τηλεοπτικό του μέλλον. Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης από την συναυλία στην οποία και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιο του, Ιάσωνα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε και στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραία πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη να τα πάνε καλά». Στη συνέχε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παπαδάκης: “Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι”

H εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Ίσως αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος. «Η πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραία πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη να τα πάνε καλά» […]

Διαβάστε το στο dete.gr

"Δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου" εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση» «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος». Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης από την συναυλία στην οποία και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιο του, Ιάσωνα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πιθανό τηλεοπτικό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχωρεί από την τηλεόραση το 2022;

Αποχωρεί από την παρουσίαση ο Γιώργος Παπαδάκης το 2022; Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψε ο ίδιος! The post Γιώργος Παπαδάκης: Αποχωρεί από την τηλεόραση το 2022; appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πιθανό τηλεοπτικό του τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραία πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο