Λάουρα Νάργες: Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Σαντικάι

15:12 - 24/09/2021

24 Σεπτεμβρίου 2021 14:39 «Δεν θέλω να είμαι η γραφική που μιλάει συνεχώς και μόνο για τη σχέση της» τόνισε η Λάουρα Νάργες Δηλώσεις στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λάουρα Νάργες: Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Σαντικάι

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει τι την αγχώνει σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι

Είναι κάτι που την απασχολεί και το δήλωσε ευθαρσώς

Διαβάστε το στο

Λάουρα Νάργες – Αυτό την αγχώνει σε σχέση με τον Σαντικάι

Είναι κάτι που την απασχολεί και το δήλωσε ευθαρσώς

Διαβάστε το στο

Λάουρα Νάργες: Είμαι ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη με τον Χρήστο Σαντικάι

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δήλωσε η Λάουρα Νάργες, μιλώντας στην κάμερα του πρωινού του STAR, για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι. «Είμαι ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη και αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα για μένα. Το να το πω. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο παραπάνω για να μιλήσω περισσότερο και δεν θέλω να είμαι η γραφική που μιλάει συνεχώς και μόνο για τη σχέση της» τόνισε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Η ενημέρωση που έχω για το Voice είναι ότι μετά τα blind auditions θα μπω στα battle. Αυτό έχουμε συμφωνήσει προφορικά με την Acun Medya».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάουρα Νάργες: Ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή – Οι δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, μετά την απώλεια 18 κιλών, αλλά και τη To άρθρο Λάουρα Νάργες: Ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή – Οι δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάουρα Νάργες: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Σαντικάι»

Δεν κρύβει τον έρωτά της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη