“Χρόνια πολλά Μυρτώ μου και ο Θεός βοηθός…. γιατί μόνο αυτός σε βοηθάει”: Συγκινεί η ευχή της μαμάς της – H ανάρτησή της – ΦΩΤΟ
09:16 - 25/09/2021
Ανήμερα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, η μαμά της Μυρτώς της Πάρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της για την εορτάζουσα κόρη της που τα τελευταία χρόνια δίνει το δικό της σκληρό αγώνα ζωής. H 22α Ιουλίου 2012 σημάδεψε για πάντα την οικογένεια της 15χρονης Μυρτώς Παπαδομιχελάκη καθώς το κορίτσι...
The post “Χρόνια πολλά Μυρτώ μου και ο Θεός βοηθός…. γιατί μόνο αυτός σε βοηθάει”: Συγκινεί η ευχή της μαμάς της – H ανάρτησή της – ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Χρόνια πολλά Μυρτώ μου και ο Θεός βοηθός…. γιατί μόνο αυτός σε βοηθάει”: Συγκινεί η ευχή της μαμάς της – H ανάρτησή της – ΦΩΤΟ
“Χρόνια πολλά Μυρτώ μου και ο Θεός βοηθός…. γιατί μόνο αυτός σε βοηθάει”: Συγκινεί η ευχή της μαμάς της – H ανάρτησή της – ΦΩΤΟ Ανήμερα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, η μαμά της Μυρτώς της Πάρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της για την εορτάζουσα κόρη της που τα τελευταία χρόνια δίνει το δικό […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr