Θάνατος Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ αλλά δεν μπορώ να το πω, λέει ο πατέρας του

13:26 - 25/09/2021

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του Mad Clip, αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ. Υποστήριξε ότι η αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Mad Clip: «Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω» - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του

Εικοσιτρεις ημέρες μετά το θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα

Διαβάστε το στο

Mad Clip: «Ξέρω τι συνέβη με το τροχαίο, αλλά δεν μπορώ να το πω» αποκαλύπτει ο πατέρας του τράπερ

Είκοσι τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο, ο πατέρας του γνωστού τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, τον οποίο όρισε η οικογένεια για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πατέρας του Mad Clip: «Εχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα»

Όπως ανέφερε, γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου του γιου του, όμως ακόμη δεν μπορεί να το πει δημόσια. «Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mad Clip: Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου αλλά δεν μπορώ να το πω, λέει ο πατέρας (Video)

Για τον θάνατο του γιου του, του γνωστού τράπερ Πήτερ Αναστασόπουλου (Mad Clip), μίλησε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του αδικοχαμένου 34χρονου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, λέει ο πατέρας του – «Δε με ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ»

Γιατί εξετράπη το αμάξι του τράπερ

Διαβάστε το στο news.gr

Πατέρας του Mad Clip: Ξέρω τι έγινε με το τροχαίο, αλλά δε μπορώ να το πω τώρα

Mad Clip: Μπορεί να πέρασαν 23 ημέρες από τον θάνατο του τράπερ σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο, ο πόνος της οικογένειάς του είναι αβάσταχτος, με τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πατέρας του Mad Clip: Ξέρω τι έγινε με το τροχαίο, αλλά δε μπορώ να το πω τώρα

Διαβάστε το στο spoilers

Υπόθεση Mad Clip: «Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του

Εικοσιτρεις ημέρες μετά το θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, o πατέρας του Mad Clip, του τράπερ που έφυγε από τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου αποκάλυψε πως γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

23 μέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα. Ο πατέρας του μίλησε στον ΣΚΑΪ... The post Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις