Ο πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ (vid)
13:58 - 25/09/2021
O Δημήτρης Αναστασόπουλος, o πατέρας του Mad Clip, «έσπασε» τη σιωπή του 23 μέρες μετά τον θάνατο του γιου του…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο πατέρας του Mad Clip υποστηρίζει πως ξέρει τι έγινε το μοιραίο βράδυ (Βίντεο)
Δεν έχει ενημερωθεί από την αστυνομία για τα ευρήματα
Διαβάστε το στο Ο πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: «Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ»
O πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει – Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ
Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος.
Διαβάστε το στο Ο πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει – Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ
Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος.
Διαβάστε το στο tovimaΠατέρας Mad Clip: Έχω καταλάβει τι έγινε το μοιραίο βράδυ
Τα δεδομένα του τροχαίου που οδήγησε στον θάνατο τον Mad Clip αναζητούν οι συγγενείς του. Ο πατέρας του διάσημου τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ, χωρίς να μπορεί να πει παραπάνω λεπτομέρειες. Ο διάλογος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ με τον πατέρα του Mad Clip: -Δημοσιογράφος: «Τι περιμένετε από τις έρευνες, οι αστυνομικοί τι σας έχουν πει;» -Πατέρας Mad Clip: «Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: «Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ»
O πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα».
Ο ίδιος αποκάλυψε πως γνωρίζει τι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: Ξέρω τι συνέβη το βράδυ που σκοτώθηκε ο γιος μου, αλλά δεν μπορώ να το πω
Αποκαλυπτικός για το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος του γνωστού τράπερ Mad Clip
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ πατέρας του Mad Clip «έσπασε» τη σιωπή του: Ξέρω τι συνέβη - Δεν με ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ.
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του τράπερ Mad Clip ο πατέρας του μιλά για ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr