The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα

23:44 - 25/09/2021

Το The Voice πρόσφατα επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και όλα φέτος είναι αλλιώς, τόσο για To άρθρο The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα

Ο Γιώργος Πάττας ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» για να διεκδικήσει μια θέση στο bootcamp. Το τραγούδι που επέλεξε ήταν το «Writing on the wall» που έγινε γνωστό μέσα από την ταινία «James Bond».

Διαβάστε το στο

The Voice: «Μου έχει πέσει το σαγόνι κι έχω μουδιάσει», είπε άναυδη η Έλενα Παπαρίζου Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Μου έχει πέσει το σαγόνι κι έχω μουδιάσει», είπε άναυδη η Έλενα Παπαρίζου 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της