Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου»
15:44 - 26/09/2021
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε για τη νέα […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου
Τι είπε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά «Κομάντα και Δράκοι» στην οποία συμμετέχει και προβάλλεται από το Mega
Διαβάστε το στο Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, έχω δαίμονες μέσα μου» (vid)
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και αναφέρθηκε στους δικούς του δράκους.
Διαβάστε το στο Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου
Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 16:45 Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο οποίος μίλησε για τη νέα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου
Διαβάστε το στο spoilers