Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου»

15:44 - 26/09/2021

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε για τη νέα […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου

Τι είπε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά «Κομάντα και Δράκοι» στην οποία συμμετέχει και προβάλλεται από το Mega

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, έχω δαίμονες μέσα μου» (vid)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και αναφέρθηκε στους δικούς του δράκους.

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου

Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 16:45 Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο οποίος μίλησε για τη νέα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Μπισμπίκης: "Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου"

"Δεν έχω πίστη στο μεταφυσικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο