Κορονοϊός: Τι συμβαίνει με την Βόρεια Ελλάδα – Γιατί έχουμε πιο πολλά κρούσματα

08:20 - 27/09/2021

Βατόπουλος: Το στοίχημα είναι το επόμενο κύμα να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βατόπουλος – Καμπανάκι κινδύνου στη Β. Ελλάδα – Γιατί έχουμε πιο πολλά κρούσματα κοροναϊού

«Δεν μπορώ να πω εάν θα γίνουν παρελάσεις ή όχι θα το δούμε αυτό, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί», τόνισε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Διαβάστε το στο

Βατόπουλος – Καμπανάκι κινδύνου στη Β. Ελλάδα – Γιατί έχουμε πιο πολλά κρούσματα κοροναϊού

«Δεν μπορώ να πω εάν θα γίνουν παρελάσεις ή όχι θα το δούμε αυτό, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί», τόνισε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κορωνοϊός – Τι συμβαίνει με την τρίτη δόση – Τα στοιχεία, οι διχογνωμίες και τα ερωτήματα

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που το χορηγούν σε ομάδες του πληθυσμού τους, ενώ κάποια κράτη στον γενικό πληθυσμό. Την ίδια στιγμή διεθνείς αρμόδιοι οργανισμοί και ειδικοί διαφωνούν ως προς την ανάγκη μαζικού εμβολιασμού σε αυτή τη φάση.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι