GNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι
00:54 - 28/09/2021
GNTM: Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι και η... καινοτομία, πέρα της τελικής 20αδας.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM 4: Αυτοί είναι οι 20 που μπήκαν στο σπίτι
Η δεύτερη φάση του bootcamp πραγματοποιήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 με τα μοντέλα να ποζάρουν, κάνοντας ότι πλένουν ένα αμάξι, με sexy διάθεση, έτσι ώστε να μαγνητίσουν το βλέμμα του γείτονα. Το το golden pass για φέτος πήρε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία επέλεξε να κάνει τη φωτογράφιση, παρά το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να αποφύγει τη διαδικασία . Την ώρα που όλα ήταν σε εξέλιξη ο Ιάσονας πήγε στους κριτές τους και τους είπε πως του έτυχε μια δουλειά στο εξωτερικό, παγκόσμιας εμβέλειας, με ένα τεράστιο brand, για την οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 άτομα. Ζήτησε τη συμβουλή των κριτών κι εκείνοι του έδωσαν χρόνο για να αποφασίσει. Όταν ήρθε η ώρα το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι θα α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grGNTM 4: Αυτοί είναι 20 διαγωνιζόμενοι που μπήκαν στο σπίτι
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, 10 κορίτσια και 10 αγόρια, θα μπουν στο σπίτι του GNTM 4, με έναν και μόνο […]
The post GNTM 4: Αυτοί είναι 20 διαγωνιζόμενοι που μπήκαν στο σπίτι appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grGNTM: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πριν καν μπει στο σπίτι
Η πρώτη αποχώρηση του φετινού GNTM έλαβε χώρα και για το όνειρο ενός από τα επίδοξα μοντέλα τελείωσε πρόωρα. Σε […]
The post GNTM: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πριν καν μπει στο σπίτι appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grGNTM: Αυτή είναι η τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι – Τα βιογραφικά τους
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, 10 κορίτσια και 10 αγόρια, θα μπουν στο σπίτι του GNTM 4,
To άρθρο GNTM: Αυτή είναι η τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι – Τα βιογραφικά τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑυτή είναι η Βραδυνή προσευχή για προστασία
ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Διαβάστε τη βραδυνή Προσευχή για προστασία. Άγγελε, ο εφεστώς της αθλίας μου ψυχής και ταλαιπώρου μου ζωής, μη εγκαταλίπης με τον αμαρτωλόν, μηδέ αποστής απ᾿ εμού διά την ακρασίαν μου· μη δώης χώραν τω πονηρώ δαίμονι κατακυριεύσαί μου τη καταδυναστεία του θνητού τούτου σώματος· κράτησον της αθλίας και παρειμένης χειρός μου, και οδήγησόν με εις οδόν σωτηρίας.
Το άρθρο Αυτή είναι η Βραδυνή προσευχή για προστασία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑυτοί είναι οι δράστες που άρπαξαν 200.000 ευρώ
Αποκλειστικές φωτογραφίες από τους τρεις διαρρήκτες που απέσπασαν λεία 200.000 ευρώ από διαμέρισμα στον Αγ. Παντελεήμονα παρουσίασε το LIVE NEWS. Στις φωτογραφίες, φαίνονται οι δράστες της διάρρηξης στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην Αγίου Μελετίου, την ώρα που βρίσκονταν στα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας λίγο μετά τη σύλληψή τους. megatv.com
Διαβάστε το στο irafina.grGNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι
GNTM: Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι και η… καινοτομία, πέρα της τελικής 20αδας. GNTM: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: GNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι
Διαβάστε το στο spoilers