Συνταγή για κέικ με blueberries

13:04 - 28/09/2021

Αν σας αρέσουν τα  blueberries τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτό το κέικ το οποίο θα συνοδεύσει τέλεια τον πρωινό ή απογευματινό...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αν σας αρέσουν τα blueberries, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτό το κέικ, το οποίο θα συνοδεύσει τέλεια τον πρωινό ή απογευματινό σας καφέ...

Διαβάστε το στο Zougla

Lamianow.gr Συνταγή για κέικ με blueberries Αν σας αρέσουν τα  blueberries τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτό το κέικ το οποίο θα συνοδεύσει τέλεια τον πρωινό ή απογευματινό σας καφέ. Υλικά: 100 γρ. μαργαρίνη 85 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 140 γρ. φαρίνα 1 κουτ. του γλυκού baking powder 4 κουτ. της σούπας γιαούρτι χωρίς λιπαρά 200 γρ. μαρμελάδα μήλου […] Συνταγή για κέικ με blueberries Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»