Λιόλιος: Έχουν ήδη γίνει ενέργειες για να γίνει ο Ιτούδης ο προπονητής της Εθνικής

13:40 - 28/09/2021

Σημαντικές ειδήσεις είχε η συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τον Δημητρη Ιτούδη για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας και είναι αισιόδοξος για ευτυχή κατάληξη. «Η πρόταση και η θέλησή μου που θα ζητήσω από το Δ. Έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με την ΤΣΣΚΑ, είναι να είναι ο κύριος Ιτούδης. Έχουν γίνει οι σωστές διαδικασίες, ελπίζω να κατανοήσουν όλες οι πλευρές πόσο σημαντική θα ήταν αυτή η κίνηση. Είμαι αισιόδοξος προς αυτή την κατεύθυνση. Ως ΕΟΚ, είμαι υπέρ της ένωσης. Αυτό θα επιδιώξουμε. Όσον αφορά τα παράθυρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας