Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου
07:08 - 29/09/2021
Εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου η οικογένεια του εξακολουθεί να αναζητά τα κομμάτια του παζλ που θα αποκρυπτογραφήσουν τα μυστικά του εγκλήματος αλλά και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο. Ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός ενώπιον της δικαιοσύνης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εννέα νέων προσώπων για συνεργεία στην αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου τα οποία ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Δεκατέσσερις μήνες μετά την άσκηση των νέων ποινικών διώξεων η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο, θα βρεθεί σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, κα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου για να διαμαρτυρηθεί για το «πάγωμα» της υπόθεσης!
«Η υπόθεση έχει λιμνάσει, έχει χαθεί το momentum για την έρευνα» τόνισαν η μητέρα του άτυχου νέου και ο δικηγόρος της οικογένειας Στην υποβολή αιτήματος για «ξεπάγωμα» της υπόθεσης κατά το σκέλος που αφορά τους συνεργούς της δολοφονίας του Μαριου Παπαγεωργιου υπέβαλε η μητέρα του, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο. «Έχουν περάσει δεκατέσσερις […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυμβαίνει ΤΩΡΑ – Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Παπαγεωργίου για το πάγωμα των ερευνών
Εννέα χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός με τις δικαστικές αρχές να έχουν ασκήσει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Παπαγεωργίου για το πάγωμα των ερευνών
Διαβάστε το στο spoilersΤώρα στον Άρειο Πάγο η μάνα του Μάριου – Θέλω να βρώ τα κόκαλα του παιδιού μου
11.4k Views by Nassosblog 29 Σεπτεμβρίου, 2021, 1:13 μμ inNews OMG Είναι η Βαρβάρα Παπαγεωργίου. Η μητέρα του Μάριου. Πρίν απο λίγο η χαροκαμένη μάνα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τώρα στον Άρειο Πάγο η μάνα του Μάριου – Θέλω να βρώ τα κόκαλα του παιδιού μου
Διαβάστε το στο spoilers