Φαίη Σκορδά: Το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, η τηλεοπτική τους επανασύνδεση και ο δεύτερος γάμος

08:32 - 29/09/2021

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Φαίη Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για όλα. Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στον ANT1. Μέσα από συζητήσεις. ήρθε αρχικά στο κανάλι και το πρότεινα εγώ μετά να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Σίγουρα όταν χωρίσαμε και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Φαίη Σκορδά ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 29.09.2021 11:06 Newsroom «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό» είπε η Φαίη Σκορδά στο «The 2Night Show» Καλεσμένη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας