Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας»

12:42 - 29/09/2021

Στο “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έκανε flashback στη ζωή και στην καριέρα του. «Η πρώτη μου […] The post Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού και τον λόγο που ήρθε τελευταία στιγμή στον γάμο τους

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Ίμβριος μέσω του flashback στο “Πάμε Δανάη”. Αναδρομή στην καριέρα του και σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής του έκανε ο Πέτρος Ίμβριος μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού. «Στο clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού και τον λόγο που ήρθε τελευταία στιγμή στον γάμο τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πέτρος Ίμβριος – Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας

Τι είπε ο τραγουδιστής για την παρουσιάστρια;

Διαβάστε το στο

Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας»

Στο “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έκανε flashback στη ζωή και στην καριέρα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί… » (vid)

«Στο clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο Πέτρος Ίμβριος και συμπλήρωσε: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της». Ο Πέτρος Ίμβριος συνέχισε: «Στο clip του τραγουδιού “τα πάθη του Χριστού” κάναμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποκάλυψη Πέτρου Ίμβριου – Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας

Στο “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έκανε flashback στη ζωή και στην καριέρα του. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως μουσικός, μαζί... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αποκάλυψη Πέτρου Ίμβριου – Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας

Διαβάστε το στο spoilers

Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας»

Ο τραγουδιστής κάνει flash back

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πέτρος Ίμβριος: "Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας"

"Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο