Παππούς 88 ετών εντυπωσιάζει τους πάντες με τις ικανότητές του ως... τερματοφύλακας (βίντεο)

13:32 - 29/09/2021

Ο Ουαλός Άλαν Κάμσελ είναι 88 ετών, όμως η ηλικία του δεν τον εμποδίζει να είναι τερματοφύλακας σε ποδοσφαιρική ομάδα της Ουαλίας. Ο Άλαν Κάμσελ παίζει walking football στην ομάδα Penrhyn Bay Stollers FC. Το «περιπατητικό ποδόσφαιρο» είναι μια παραλλαγή του κανονικού ποδοσφαίρου το οποίος είναι δημοφιλές στους ανθρώπους άνω των 50 που δεν μπορούν πια να παίξουν κανονικά. «Ακούω την καρδιά μου να χτυπά και την αναπνοή μου και ξέρω πως μου κάνει καλό. Είμαι ακόμα εδώ, είμαι 88 και το απολαμβάνω» λέει ο Άλαν. Για το πώς «κόλλησε» με τη θέση του τερματοφύλακα εξήγησε πως «μέχρι τα 40 μου δεν έπαιζα. Ξέρεις, όταν ξεκίνησα, ήμουν αρκετά γρήγορος και σκόραρα. Όμως, όσο μεγαλώνεις ξεμένεις από ανάσες κα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις