Πετρούνιας σε Μιλλούση: “Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου, αλλά έκανα λάθος”

19:06 - 29/09/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μια συγκινητική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε στον γάμο του με τη Βασιλική Μιλλούση, ενώ ευχαρίστησε όσους πήγαν στην τελετή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική Μιλλούση το προηγούμενο Σάββατο (25/09), εκπληρώνοντας ένα ακόμα όνειρό τους. Ο Έλληνας “Μίδας των […] The post Πετρούνιας σε Μιλλούση: “Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου, αλλά έκανα λάθος” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση Πετρούνια για τον γάμο του: ««Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου…»

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)