Σταμάτης Γονίδης: «Πιστεύουν ότι για αυτόν τον λόγο παίρνω ουσίες»

01:24 - 30/09/2021

Ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Showκι ανάμεσα σε άλλα σημείωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως λόγω ορισμένων απόψεών […] The post Σταμάτης Γονίδης: «Πιστεύουν ότι για αυτόν τον λόγο παίρνω ουσίες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης – «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

«Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται» δήλωσε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σταμάτης Γονίδης

Διαβάστε το στο

Σταμάτης Γονίδης: Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο

Σταμάτης Γονίδης: Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος είπε πως πολλοί θεωρούν ότι παίρνει ουσίες εξαιτίας ορισμένων απόψεών του. «Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω τατουάζ τον Άγιο Στέφανο, τον έχω δει μπροστά μου»

Lamianow.gr Σταμάτης Γονίδης: «Έχω τατουάζ τον Άγιο Στέφανο, τον έχω δει μπροστά μου» «Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του ANT1 το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και αποκάλυψε πως λόγω ορισμένων απόψεών του, θεωρούν πως παίρνει ουσίες. «Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. […] Σταμάτης Γονίδης: «Έχω τατουάζ τον Άγιο Στέφανο, τον έχω δει μπροστά μου» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Λένε ότι παίρνω ουσίες…Δεν με πειράζει» (vid)

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night Show», και μεταξύ άλλων, ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως λόγω ορισμένων απόψεών του, θεωρούν κάποιοι πως παίρνει…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Πιστεύουν ότι για αυτόν τον λόγο παίρνω ουσίες»

Σταμάτης Γονίδης: Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων δήλωσε πως πολλοί θεωρούν ότι παίρνει ουσίες εξαιτίας ορισμένων απόψεών του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σταμάτης Γονίδης: "Πιστεύουν ότι για αυτόν τον λόγο παίρνω ουσίες" (video)

"Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο