Σταμάτης Γονίδης: Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται

08:34 - 30/09/2021

Δημοσιεύθηκε: 30 Σεπτεμβρίου 2021 08:30 Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Μίλησε για την οικογένειά του, για το τραγούδι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Γονίδης: Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γονίδης: Έχω 2 εξαρτήσεις, το τσιγάρο & την προσευχή

Διαβάστε το στο

Σταμάτης Γονίδης: Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πίστη του στον Θεό, την αγάπη και τα γηρατειά.Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show», ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πίστη του στον Θεό και την ανάγκη του να προσεύχεται. «Κάποιο φοβούνται να πουν την αλήθεια. Φοβούνται το σύστημα. Ο φόβος δεν είναι του Θεού. Είναι του Σατανά» είπε ο τραγουδιστής, που έχει συγκεντρώσει πολλές φορές τα φώτα με τις ρηξικέλευθες δηλώσεις του. Και πρόσθεσε: «Και η θλίψη είναι του Σατανά. Όταν κάποιος έχει κατάθλιψη, έχει ξεχάσει τον Θεό. Η κατάθλιψη έρχεται μέσα από πολλές σκέψεις ανακατεμένες που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις». Όσο για το φάρμακο; «Η προσευχή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σταμάτης Γονίδης – «Έχω δύο εξαρτήσεις που δεν κόβονται»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τις δυο εξαρτήσεις που έχει στη ζωή του και που όπως ο ίδιος τόνισε δεν κόβονται...

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη