Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: Δεν έχω αριστερό αυτί, κάηκε, έλιωσε – Οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι πως θα πέθαινα
14:02 - 30/09/2021
Για την επιμονή της κατηγορούμενης και τις μεθοδικές κινήσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόθεση της ήταν να την σκοτώσει μίλησε η Ιωάννα απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας. Η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να μην μπορεί να εξηγήσει ποιο ήταν το κίνητρο της κατηγορούμενης. «Το κίνητρο το γνωρίζει μόνο εκείνη , δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά με την κατηγορούμενη, ωστόσο, να παίρνει για πρώτη φορά το λόγο και απευθυνόμενη στην Ιωάννα να της λέει: «Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.» Η Ιωάννα απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις μίλησε για την κ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα – «Δεν έχω αριστερό αυτί, κάηκε έλιωσε απανθρακώθηκε… κόπηκαν κομμάτια από το σώμα μου»»
«Έχω μοσχεύματα, δεν έχω φυσικό δέρμα, τρέφομαι με καλαμάκι»
Διαβάστε το στο news.grΕπίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η Ιωάννα – “Δεν έχω αριστερό αυτί, κάηκε, έλιωσε – Οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι πως θα πέθαινα”
Για την επιμονή της κατηγορούμενης και τις μεθοδικές κινήσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόθεση της ήταν να την σκοτώσει μίλησε η Ιωάννα απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας. Η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να μην μπορεί να εξηγήσει ποιο ήταν το κίνητρο της κατηγορούμενης. «Το κίνητρο το γνωρίζει μόνο εκείνη , δεν είχαμε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr