Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι ανθρώπινο ακορντεόν – τρώω όταν χαίρομαι, τρώω κι όταν στενοχωριέμαι

10:06 - 01/10/2021

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε το μυστικό του αδυνατίσματός του.Αδυνατισμένο συνέλαβε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο τηλεοπτικός φακός σε πρόσφατο event στην Αθήνα. «Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή. Όμως, όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι είμαι αυτό πράγμα, ανθρώπινο ακορντεόν. Φουσκώνω, ξεφουσκώνω. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα το διατηρήσω» είπε στις κάμερες ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα διατηρηθεί στο επιθυμητό βάρος. «Εγώ τρώω όταν χαίρομαι, τρώω και όταν στενοχωριέμαι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά έχω βρει το μέτρο» είπε και αποκάλυψε το μυστικό του για να χάνει βάρος. «Μαγειρεύω τις Κυριακές και ετοιμάζω 4 + 1 ταπεράκια που τα βάζω

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά