Η Σάσα Σταμάτη «έσπασε» στον αέρα: «Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες»

12:22 - 01/10/2021

Καλεσμένη στην Super Κατερίνα, η Σάσα Σταμάτη «λύγισε» στον αέρα όταν η κουβέντα έφτασε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της. […] The post Η Σάσα Σταμάτη «έσπασε» στον αέρα: «Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Σταμάτη: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς, υπάρχουν κι «εγκληματίες»

Η γνωστή παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση. Η Σάσα Σταμάτη, σε μία κατάθεση ψυχής. Καλεσμένη στην Super Κατερίνα, η Σάσα Σταμάτη, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, «λύγισε» στον αέρα, όταν η κουβέντα έφτασε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της. Η Σάσα Σταμάτη έκανε κάποιες ... Περισσότερα To άρθρο Σάσα Σταμάτη: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς, υπάρχουν κι «εγκληματίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Έσπασε» η Σάσα Σταμάτη για τον πατέρα της: «Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του πατέρα της και έκανε λόγο για «εγκληματίες». «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι» είπε ξεσπώντας σε δάκρυα η Σάσα Σταμάτη. «Κάποια στιγμή θα σας πω, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο να μη φύγει έτσι. Γιατί υπάρχουν κι “εγκληματίες”, “φονιάδες”, δεν είναι όλοι γιατροί» ξέσπασε. «Υπάρχουν γιατροί “εγκληματίες” και “φονιάδες” εκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάσα Σταμάτη: «Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου – Υπάρχουν εγκληματίες, δεν είναι όλοι γιατροί» (Video)

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Λύγισε» στον αέρα η Σάσα Σταμάτη: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Σάσα Σταμάτη “έσπασε” στον αέρα: “Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες”

“Κάποια στιγμή θα σας πω, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο να μη φύγει έτσι”, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Σάσα Σταμάτη. Καλεσμένη στην Super Κατερίνα, η Σάσα Σταμάτη «λύγισε» στον αέρα όταν η κουβέντα έφτασε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε κάποιες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση… «Έχουμε περάσει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Σάσα Σταμάτη έσπασε στον αέρα: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις» τόνισε η Σάσα Σταμάτη Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη, η οποία «λύγισε» στον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Σάσα Σταμάτη έσπασε στον αέρα: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες

Διαβάστε το στο spoilers

Σάσα Σταμάτη: «Ο πατέρας μου έφυγε σκληρά και άδικα»

H Σάσα Σταμάτη άνοιξε την ψυχή της, μίλησε για την οικογένειά της και τον θάνατο του μπαμπά της. Σήμερα, το πρωί, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Όταν η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος συνέβη στις 4 Απριλίου 2021, εκείνη λύγισε και δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια που της […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σάσα Σταμάτη: "Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου, υπάρχουν κι εγκληματίες" (video)

«Έσπασε» στον αέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο