Αποκάλυψη Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη» (vid)
16:46 - 02/10/2021
«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Στη Νέα Υόρκη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τους πρώτους μήνες της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν, ήμουν απένταρη»
Η παρουσιάστρια μιλάει για τα πρώτα βήματα στην καριέρα της
Διαβάστε το στο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Tους πρώτους μήνες δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ξεκίνημα της καριέρας της. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δεν Γίνεται του Alpha. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν ... Περισσότερα
To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Tους πρώτους μήνες δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τους πρώτους μήνες δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Καλεσμένη στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Style me up κι ανάμεσα σε άλλα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ και τις δυσκολίες που πέρασε.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Στην αρχή της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε σε εκπομπή για τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της καριέρας της ως μοντέλο.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ και τις δυσκολίες που πέρασε.
«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα.
Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομ
Διαβάστε το στο pronews.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Στις αρχές της καριέρας μου ήμουν απένταρη
Για τα πρώτα βήματα στην καριέρα της μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα Δεν Γίνεται». Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς μπήκε στον χώρο του μόντελιγνκ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες. “Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Παπαγεωργίου αποκαλύπτει – Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη
Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγα εικοσιτετράωρα πριν κάνει πρεμιέρα με το “Style Me Up” στον Alpha. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, αφού είδε ένα βίντεο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Παπαγεωργίου αποκαλύπτει – Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη
Διαβάστε το στο spoilersΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν απένταρη!»
Στην αποκάλυψη πως στην αρχή της καριέρας της δυσκολευόταν οικονομικά, προχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τόνισε πως υπήρξε απένταρη!
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΠαπαγεωργίου: «Tους πρώτους μήνες δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δεν Γίνεται του Alpha. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια […]
Διαβάστε το στο dete.gr