Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλάω στα παπαγαλάκια μου κάθε πρωί

17:10 - 02/10/2021

Πανευρωπαϊκή ημέρα πουλιών και ο Σπύρος Μπιμπίλας άνοιξε το σπίτι του στο «Τι Λες Τώρα!» και μας δείχνει τα αγαπημένα του παπαγαλάκια. «Αυτά τα πουλάκια έχουν έρθει από μόνα τους σε μένα. Τα πιάνω με τα χέρια μου. Αν εξοικειώνονται, τα πουλιά κάθονται και τα αγγίζεις», είπε ο αγαπημένπος ηθοποιός. Η αγάπη του για τα πουλιά ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Τα περιποιείται με πολλή αγάπη και τους μιλάει κάθε πρωί. «Βέβαια και τους μιλάω, κάθε πρωί! Τι λες σε ένα πουλί; Αγάπη μου, καρδούλα μου και τέτοια…». Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει δώσει ονόματα μόνο στα μεγάλα πουλιά, όπως Σωσώ και Λόκο. Τα παπαγαλάκια του τρώνε σποράκια, φρούτα, ενώ τα μεγάλα τρώνε και μακαρόνια βρασμένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπιμπίλας: Μιλάω κάθε πρωί στα παπαγαλάκια μου

«Τα πιάνω με τα χέρια μου. Αν εξοικειώνονται, τα πουλιά κάθονται και τα αγγίζεις»

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας – Μιλάω στα παπαγαλάκια μου κάθε πρωί

Σπύρο Μπιμπίλα τι λες σε ένα πουλί;

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας – Μιλάω στα παπαγαλάκια μου κάθε πρωί

Πανευρωπαϊκή ημέρα πουλιών και ο Σπύρος Μπιμπίλας άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για τα αγαπημένα του παπαγαλάκια. «Αυτά τα πουλάκια έχουν έρθει από μόνα τους σε μένα. Τα πιάνω με τα χέρια μου. Αν εξοικειώνονται, τα πουλιά κάθονται και τα αγγίζεις», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόσθεσε: Παράλληλα, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας