Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση για την αναφορά του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
13:06 - 03/10/2021
Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση για την αναφορά του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη: «Έσπασε» για τον πατέρα της
Συγκινήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, όταν είδε στο βίντεο τον πατέρα της. Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και Πάλι και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της, όταν είδε σε βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή τον πατέρα της. «Καθίστε τώρα γιατί είναι τέσσερα πέντε συναισθήματα που βγήκαν παράλληλα. Ευχαριστώ την Αλεξάνδρα Τσόλκα για το ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: «Έσπασε» για τον πατέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση για την αναφορά του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή – «Θεωρώ βάρος το να δείξω το δικό μου μαύρο» (vid)
Στην εκπομπή προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο με την Κατερίνα Ζαρίφη να δακρύζει, μόλις αναφέρθηκε η απώλεια του πατέρας της: «Καθίστε τώρα γιατί είναι τέσσερα πέντε συναισθήματα που βγήκαν παράλληλα. Ευχαριστώ την Αλεξάνδρα Τσόλκα για το βίντεο. Δεν γίνεται κάθε φορά που βλέπω την εικόνα του μπαμπά μου, είναι ενστικτώδης η αντίδραση… Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛύγισε στον αέρα η Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση όταν είδε την φωτογραφία του πατέρα της που έχει πεθάνει
by elisavet03/10/2021 13:2403/10/2021 13:253 Στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια. «Στους...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση όταν είδε την φωτογραφία του πατέρα της που έχει πεθάνει
Διαβάστε το στο spoilersΖαρίφη: Η συγκίνηση για την αναφορά του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
Δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα
Διαβάστε το στο ekriti.gr