Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»
14:28 - 03/10/2021
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνούν, μετά το
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάκη για Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»
Διαβάστε το στο Μαρία Ηλιάκη: Η επική της απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Ούτε έστειλε, το γαϊδούρι»
Η Μαρία Ηλιάκη απαντά στα χιουμοριστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά και θέτει όρους για βρεθούν ξανά. Μετά την προβολή του αποσπάσματος, όπου ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε πως η Μαρία Ηλιάκη δεν γνωρίζει ονόματα της ελληνικής showbiz, η παρουσιάστρια έδωσε την δική της απάντηση, βάζοντας τις δικές της προϋποθέσεις για να συναντηθούν τηλεοπτικά. Η Μαρία Ηλιάκη, ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: Η επική της απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Ούτε έστειλε, το γαϊδούρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηλιάκη για Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι, να έρθει από κάτω με τα δώρα και μετά θα το σκεφτώ» (vid)
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα προσώπων στην πρεμιέρα του «Τι λες τώρα», λέγοντας πως «μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι»
Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να […]
The post Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Ηλιάκη "πετσοκόβει" τον Μουτσινά: Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό
Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη από τον αέρα της εκπομπής της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα να μου ευχηθεί για το μωρό» (video)
Το παράπονό της εξέφρασε, την Κυριακή (03/10), η Μαρία Ηλιάκη στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας πως ο παρουσιαστής «δεν της έστειλε ούτε ένα μήνυμα για να της ευχηθεί για το μωρό» και, στη συνέχεια, έθεσε τις προϋποθέσεις της για τη φιλική επανασύνδεσή τους.
Το άρθρο Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα να μου ευχηθεί για το μωρό» (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜαρία Ηλιάκη: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι…»
Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Τι λες τώρα ότι… ο Νίκος Μουτσινάς δεν της έστειλε μήνυμα για να της ευχηθεί για…
Διαβάστε το στο astrology.grΜαρία Ηλιάκη: Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι
«Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό»
Διαβάστε το στο news.grΜαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι»
“Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό” είπε όλο νόημα η Μαρία Ηλιάκη. Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να αφήσει τα όσα ανέφερε αναπάντητα. Από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου λύθηκε στα γέλια, λέγοντας πως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Ηλιάκη σφάζει με το γάντι το Μουτσινά: Δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι
Το «καρφί» του Μουτσινά στη Μαρία Ηλιάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ηλιάκη σφάζει με το γάντι το Μουτσινά: Δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι
Διαβάστε το στο spoilersΗ Μαρία Ηλιάκη πετσόκοψε τον Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό»
Η Μαρία Ηλιάκη πετσόκοψε το Νίκο Μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό της!
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνούν, μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο «Ξαναδέστε τους». Πώς; Μέσα από την τηλεόραση. Ο ένας «σφάζει» τον άλλον με το γάντι – πάντα με χιούμορ – όταν του δίνεται η ευκαιρία! Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι» (video)
"Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό" είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο patrasevents.gr