Ο Νίκος Κουρής ρίχνει νέα «βόμβα»: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη»
18:00 - 03/10/2021
Μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο “Θεοδωράκης”, ο Νίκος Κουρής μίλησε αποκλειστικά στην
To άρθρο Ο Νίκος Κουρής ρίχνει νέα «βόμβα»: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη - Θα λάμψει η αλήθεια με ένα τεστ DNA
«Όσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις», λέει
Διαβάστε το στο Ν. Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη - Ήμουν υπό την προστασία του Μίκη
Τι δήλωσε για το τεστ DNA
Διαβάστε το στο Νίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Θεοδωράκη - Θα λάμψει η αλήθεια με τεστ DNA (vid)
Νέα «βόμβα» από τον Νίκο Κουρή – Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο ΘεοδωράκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη – Θα λάμψει η αλήθεια με ένα τεστ DNA
«Όσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προβλέψει ό,τι έγινε με την ταφή του, το ήξερε. Μου το είχε πει», δήλωσε στον Alpha. Αναφορικά με τηνπροσωρινή διαταγή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, δήλωσε: «Η απόφαση έχει μία επιφύλαξη όσον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Θεοδωράκη - Θα λάμψει η αλήθεια με τεστ DNA
Για τη δικαστική διαμάχη με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, μετά τον θάνατο του Μίκη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΝίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη - Όσο ζούσε ο Μίκης με προστάτευε»
Στις εξελίξεις και την διαμάχη με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής.
«Όσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις», λέει ο Νίκος Κουρής.
«Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προβλέψει ό,τι έγινε με την ταφή του, το ήξερε. Μου το είχε πει», είπε μιλώντας στον Alpha.
Για την προσωρινή διαταγή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σχολίασε πως «η απόφαση έχει μία επιφύλαξη όσον αφορά στο άλλο θέμα, όμως δεν μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το επίθετο Θεοδωράκης. Νομίζω ότι θα γίνει το δικαστήριο, γιατί αυτά τα μέτρα είναι προσωρινά τώρα- πιστεύοντας ότι θα λάμψει η αλήθε
Διαβάστε το στο pronews.grΝίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Θεοδωράκη – Θα λάμψει η αλήθεια με τεστ DNA
Για τη δικαστική διαμάχη με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, μετά τον θάνατο του Μίκη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής. «Όσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις», λέει ο Κουρής στον Alpha που παρουσιάζεται ως γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Μάλιστα, λέει πως είχε προβλέψει όσα θα γινόντουσαν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Κουρής καρφώνει την Μαργαρίτα – Αυτή με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη. Το τεστ DNA
«Όσο ζούσε ο Μίκης και με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις. Δεν τιμούν κανέναν! Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προβλέψει ό,τι έγινε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Κουρής καρφώνει την Μαργαρίτα – Αυτή με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη. Το τεστ DNA
Διαβάστε το στο spoilers