Έλενα Παπαρίζου: Γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το The Voice;

10:36 - 16/10/2019

«Εννοείται ότι καθαρίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, στρώνω το κρεβάτι, διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου. Έχω και γυναίκα που […] The post Έλενα Παπαρίζου: Γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το The Voice; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το Voice

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη 

Διαβάστε το στο

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου εξηγεί γιατί αποχώρησαν Καπουτζίδης-Μαραβέγιας

Στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Έλενα Παπαρίζου και μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Παπαρίζου: Ξέρω γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το "The Voice" (VIDEO)

«Εννοείται ότι καθαρίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, στρώνω το κρεβάτι, διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου. Έχω και γυναίκα που έρχεται και με βοηθάει, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω το σπίτι μου», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη. Γιατί έφυγαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας από το The Voice; Η Έλενα Παπαρίζου έχει τη δική της εκδοχή: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έλενα Παπαρίζου: Γι’ αυτό έφυγαν από το The Voice ο Καπουτζίδης και ο Μαραβέγιας

Η Έλενα Παπαρίζου  μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το The Voice και τις αποχωρήσεις των Γιώργου Καπουτζίδη και Κωστή Μαραβέγια από το σόου. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και

Διαβάστε το στο madata.gr

Γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το The Voice;

«Εννοείται ότι καθαρίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, στρώνω το κρεβάτι, διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου. Έχω και γυναίκα που έρχεται και με βοηθάει, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω το σπίτι μου», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Γιατί έφυγαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλενα Παπαρίζου: Γι’ αυτό έφυγαν από το The Voice ο Καπουτζίδης και ο Μαραβέγιας

Έλενα Παπαρίζου: Γι’ αυτό έφυγαν από το The Voice ο Καπουτζίδης και ο Μαραβέγιας - Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια 

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Έλενα Παπαρίζου: Γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το The Voice (video)

«Εννοείται ότι καθαρίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, στρώνω το κρεβάτι, διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου. Έχω και γυναίκα που έρχεται και με βοηθάει, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω το σπίτι μου», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Γιατί έφυγαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας … The post Έλενα Παπαρίζου: Γιατί έφυγαν Καπουτζίδης και Μαραβέγιας από το The Voice (video) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Έλενα Παπαρίζου: "Στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας" (video)

"Ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο