O Sting γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του κάτω από την Ακρόπολη

12:04 - 04/10/2021

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Sting με αφορμή τις δυο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μάλιστα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Sting: Γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του με τον Έρικ Μπάρντον, κάτω από το φως του Παρθενώνα

Τα γενέθλια του σπουδαίου ερμηνευτή συνέπεσαν με τις συναυλίες που έδωσε στο Ηρώδειο 

Διαβάστε το στο

Sting: Γιόρτασε τα 70ο του γενέθλια του στο Ηρώδειο

Sting: Οι συναυλίες που έδωσε στην Αθήνα συνέπεσαν με τα γενέθλια του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Sting: Γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του με τον Έρικ Μπάρντον, κάτω από το φως του Παρθενώνα

Τα φετινά γενέθλια του Sting είχαν αέρα ελληνικό. Ο Βρετανός τραγουδιστής βρέθηκε στην Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας του «My Songs». Αφού πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία δύο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μαγεύοντας το κοινό του με την ερμηνείες του, γιόρτασε τα 70ά του γενέθλια κάτω από το φως της Ακρόπολης. Ο Έρικ Μπάρντον ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»