Κυβέρνηση «αρίστων» ο Θ.Πλεύρης διαψεύδει σε ζωντανή μετάδοση τον Μ.Βορίδη για τις παρελάσεις
14:02 - 04/10/2021
Ένα πραγματικό μπάχαλο από την κυβέρνηση των «αρίστων», καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά χρειάστηκε παρέμβαση υπουργού για να διαψευστούν τα λεγόμενα... άλλου υπουργού.
Το πρωτοφανές αυτό σκηνικό δείχνει ότι η κυβέρνηση φαίνεται να χάνει τον έλεγχο. Διότι εδώ δεν μιλάμε για διαφορετικές κρίσης δύο πολιτικών ανδρών επί του ιδίου θέματος, συγκεκριμένα για τις παρελάσεις, αλλά μιλάμε για ευθεία διαψεύσει ενός πραγματικού γεγονότος το οποίο παρέθεσε λίγα λεπτά πριν ο υπουργός Μάκης Βορίδης!
Συγκεκριμένα, ενώ ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ διαβεβαίωνε ότι έχει ληφθεί η απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί κανονικά, λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο Θάν
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr