Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Γιάγια Τουρέ!

20:54 - 04/10/2021

Ο Ιβοριανός, βοηθός προπονητή σήμερα στην Αχμάτ Γκρόζνι, έθεσε εαυτόν στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να βοηθήσει την πρώην ομάδα του από όποιο πόστο τού ζητηθεί!Θυμίζουμε, ο Τουρέ γνωρίζει πολύ καλά τη Βαρκελώνη, καθώς είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, έχοντας 118 συμμετοχές, με 6 γκολ και 8 ασίστ, πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ για […] Το άρθρο Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Γιάγια Τουρέ! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Γιάγια Τουρέ!

Ο Γιάγια Τουρέ, βοηθός προπονητή στην Αχμάτ Γκρόζνι, έθεσε εαυτόν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βοηθήσει την πρώην ομάδα του από όποιο πόστο τού ζητηθεί! Γιάγια Τουρέ για… Μπαρτσελόνα! Ο Ιβοριανός, βοηθός προπονητή σήμερα στην Αχμάτ Γκρόζνι, έθεσε εαυτόν στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να βοηθήσει την πρώην ομάδα του από όποιο πόστο τού […] The post Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Γιάγια Τουρέ! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πρότεινε τον... εαυτό του στην Μπαρτσελόνα ο Τουρέ!

Πρότεινε τον... εαυτό του στην Μπαρτσελόνα ο Τουρέ! 05/10/2021 Ο Γιάγια Τουρέ σήμερα είναι βοηθός προπονητή στην Αχμάτ Γκρόζνι, ωστόσο με μήνυμά του έθεσε εαυτόν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βοηθήσει την πρώην ομάδα του από όποιο πόστο τού ζητηθεί! Να τονιστεί πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τη Βαρκελώνη, καθώς είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, έχοντας 118 συμμετοχές, με 6 γκολ και 8 ασίστ, πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι. «Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά η πίστη μου για την Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος για το σύλλογο αν με χρειαστεί, καθ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Ρώσοι: «Θα επεκτείνουμε την ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία»! Θα είναι και το Χάρκοβο μέσα;

«Θάνατοι μέσα σε νοσοκομεία»! Τι ακριβώς συμβαίνει;;; vid

Ακόμα και φυλακή! Τρόμος για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid

Βουλή: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Φλώρο

Ο ρωσικός πύραυλος Onyx από την οικογένεια Kalibr και Zircon! Απλά δείτε

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στην απεργία την 1η Μαΐου