#Μάντσεστερ

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον και έχασε νέους πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League της Αγγλίας. Με δύο γκολ από τον Μπρέθγουειτ και τον Κλάβερτ – Λεβίν, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Έβερτον πήρε μία σπουδαία νίκη γοήτρου, αλλά και για τη βαθμολογία ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Premier League: Νίκη εξάδας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα... πισωγύρισμα για την Νιουκάστλ

Παραπολιτικά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες έκανε ανατροπή εξάδας κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League και πήρε κεφάλι, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Νιουκάστλ από την Κρίσταλ Πάλας
01:01 25/04/2024

LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

in.gr
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 5HD.
22:03 24/04/2024

Τουρισμός: Aπόβαση διεθνών ξενοδοχείων στην Ευρώπη – Στο top10 η Αθήνα

tilegrafimanews.gr
Τουρισμός: Στο top 5 των αγαπημένων επενδυτικών προορισμών για ξενοδοχειακές μονάδες στην Ευρώπη βρίσκεται η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τη νέα έρευνα της CBRE, η οποία αναλύει το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στα ξενοδοχειακά deals στην Ευρώπη, με την επέλαση διεθνών κολοσσών. Αξιοσημείωτη είναι η δυναμική ανάπτυξη της Αθήνας, η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ των πλέον ελκυστικών ευρωπαϊκών πόλεων. Η Ευρώπη συνεχίζει να διατηρεί τη γοητεία της ως κορυφαίος προορισμός για παγκόσμιους ταξιδιώτες, με βασικούς τουριστικούς κόμβους και πόλεις-πύλες να προσελκύουν σημαντικό μερίδιο διεθνών επισκεπτών. Την τελευταία δεκαετία, η Ευρώπη αντιπροσωπεύει σταθερά περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των παγ
17:47 24/04/2024

Πρόταση της Μπέτις στον Ντε Χέα

aek1924.gr
Ο Νταβίδ Ντε Χέα αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τότε είναι χωρίς ομάδα Το συμβόλαιο του 33χρονου Ισπανού τερματοφύλακα με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε, με τον 32χρονο να μένει ελεύθερος και από τότε απέρριψε πολλές προτάσεις και συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Ο Ντε Χέα έχει […] The post Πρόταση της Μπέτις στον Ντε Χέα appeared first on AEK1924.gr.
13:37 24/04/2024

Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες με πόνους στο στήθος

filathlos.gr
Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες με πόνους στο στήθος 24/04/2024 Ο Κάρλος Τέβες διακομίστηκε εσπευσμένα χθες σε νοσοκομείο, νιώθωντας έντονους πόνους στο στήθος. Ο 40χρονος τεχνικός της Ιντεπεντιέντε, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, αλλά και στη Γιουβέντους, εισήχθη στο νοσοκομείο του Μπουένος Αϊρες Σαν Ισίδρο και υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για καρδιολογικό επεισόδιο. «Ο προπονητής μας συνεχίζει τις εξετάσεις και δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία του», ανέφερε σε ανακοίνωση της η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε.
12:48 24/04/2024

Αγωνία για Τέβες! Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

thessports.gr
Ο Κάρλος Τέβες εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος. Ο 40χρονος Αργεντινός, Κάρλος Τέβες ο οποίος είναι ένας από τους μόλις 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε τη νύχτα σε μια κλινική του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες αφού ζήτησε ιατρική βοήθεια. Επρόκειτο […]
11:54 24/04/2024

Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι

pressaris.gr
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Άρσεναλ το εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι (29η αγωνιστική), κάνοντας… φύλλο και φτερό τους «μπλε» με το εκκωφαντικό 5-0 κι έπιασε ξανά μόνη της το ρετιρέ της βαθμολογίας της Premier League, με έναν αγώνα περισσότερο απ’ τη Λίβερπουλ και δύο απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι […] The post Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι appeared first on pressaris.gr.
01:10 24/04/2024

Άρσεναλ - Τσέλσι 5-0: Τη συνέτριψε, ανέβηκε στο +3 και... περιμένει

Gazzetta
Η Άρσεναλ διέσυρε το «φάντασμα» της Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και συνεχίζει στην κορυφή της Premier League με 77 βαθμούς, στο +3 από τη 2η Λίβερπουλ που έχει ματς λιγότερο και στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει δυο ματς λιγότερα.
00:02 24/04/2024

Τεν Χαγκ: «Ντροπιαστική η κριτική εις βάρος μας, αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό»

Gazzetta
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την κριτική που δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εμφάνιση κόντρα στην Κόβεντρι, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικά τα σχόλια του Τύπου.
19:02 23/04/2024

FA Cup: Στις 15:00 ώρα Αγγλίας ο τελικός Σίτι-Γιουνάιτεντ για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί

pressaris.gr
Σίτι και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για την ώρα έναρξη του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει στις 15:00 τοπική ώρα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν όσοι ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο. Την ώρα που στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε ακόμα και με την εύρεση γηπέδου -και- για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου, στην Αγγλία υπήρξε σήμερα (23/04) συμφωνία των […] The post FA Cup: Στις 15:00 ώρα Αγγλίας ο τελικός Σίτι-Γιουνάιτεντ για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί appeared first on pressaris.gr.
17:10 23/04/2024

Μουρίνιο: «Στη Γιουνάιτεντ δεν είχα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δέχεται ο Τεν Χαγκ»

Gazzetta
Για την περίοδο που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος άφησε αιχμές για την έλλειψη στήριξης που δέχθηκε στο σύλλογο.
17:02 23/04/2024

Πρώτο φαβορί για αντί-Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Τσέρμπι

pressaris.gr
Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, εφόσον το καλοκαίρι αποχωρήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ. Μονάχα το Κύπελλο Αγγλίας θα καταφέρει να σώσει -όσο γίνεται- τη φετινή χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται στο Champions League την επόμενης περιόδου. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, μόνο δεδομένη δεν είναι […] The post Πρώτο φαβορί για αντί-Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Τσέρμπι appeared first on pressaris.gr.
16:10 23/04/2024

Σίτι-Γιουνάιτεντ: Νωρίς το απόγευμα της 25ης Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας

filathlos.gr
Σίτι-Γιουνάιτεντ: Νωρίς το απόγευμα της 25ης Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας 23/04/2024 Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου όρισε και την ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου. Το Σίτι-Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας της 25ης Μαΐου και φυσικά θα γίνει στο Γουέμπλεϊ. Ο κύριος λόγος που ο τελικός θα γίνει τόσο νωρίς είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο, κάνοντας μια απόσταση 230 χιλιομέτρων περίπου. «Αυτή η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε με τους συλλόγους, τις τοπικές αρχές, τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας για την ασφάλεια και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς», ανέφερε μεταξύ άλλων
15:51 23/04/2024

«All in» της Αλ Νασρ για Ντε Μπρόινε – Συναντήθηκαν στη Ρώμη

in.gr
Οι υπεύθυνοι της Αλ Νασρ επιμένουν για την απόκτηση του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε.
14:01 23/04/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports για τις δηλώσεις του Νέβιλ

Gazzetta
Σκέψεις να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports και του Γκάρι Νέβιλ φέρεται να κάνει η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τις δηλώσεις περί «μαφιόζικης συμμορίας» που έκανε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
11:03 23/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

filathlos.gr
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα 23/04/2024 Πρεμιέρα στα playoffs της Euroleague με ειδικές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ   Τα playoffs της Super League συνεχίζονται την Τετάρτη με την 7η αγωνιστική. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην OPAP Arena, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Στις 20:30 αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι. H AEK θέλει τη νίκη για να πάρει διαφορά 4 βαθμών. Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.   Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός προσφέρεται με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Στα άλλα 2 παιχνίδια της Super League που
10:49 23/04/2024

Βίντεο: Η εξοργιστική απρέπεια Άντονι στους παίκτες της Κόβεντρι, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

thetoc.gr
Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τι έκανε στους παίχτες της Κόβεντρι μετά την υπερπροσπάθειά τους
19:11 22/04/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ ζήτησε από τον Τούχελ να τον περιμένει!

Gazzetta
Ψηλά στη λίστα του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ, με τον νέο ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ζητήσει από τον Γερμανό να τον περιμένει καθώς οι εξελίξεις με τον Έρικ Τεν Χαγκ αναμένεται να «τρέξουν» το καλοκαίρι.
17:02 22/04/2024

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι

pressaris.gr
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ρεπό για δύο ημέρες καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις ενός γεμάτου προγράμματος αγώνων, δήλωσε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επόμενου αγώνα τους στην Premier League. The post Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι appeared first on pressaris.gr.
15:09 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load