#Μάντσεστερ

Ντόρτμουντ: Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαν Κούτο, βρίσκεται η Ντόρτμουντ για ένα ποσό χαμηλότερο των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
23:55 26/07/2024

Έρευνα για τον αστυνομικό στη Βρετανία που κλωτσούσε στο κεφάλι άνδρα πεσμένο στο έδαφος

Newsbeast.gr
Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της βρετανικής αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας ποινικής έρευνας σε σχέση με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου καταγράφεται ένας αστυνομικός να κλωτσάει στο κεφάλι έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος, με τις εικόνες να οδηγούν σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και να πυροδοτούν κατηγορίες για ρατσισμό. Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ (βόρεια Αγγλία), προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη Βρετανία. «Ενημερώσαμε τον αξιωματικό της αστυνομίας του Μάντσεστερ ότι τελεί υπό ποινική έρευνα για επίθεση», αναφέρει σε δελτίο Τύπου το Ανεξάρτητο Γραφείο για τη Συμπεριφορά της Αστυνομίας (Independent Office for Police Conduct’s
22:02 26/07/2024

Ποινική έρευνα σε βάρος αστυνομικού που πάτησε στο κεφάλι πολίτη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

Newsit
Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της βρετανικής αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (26.7.24) την έναρξη ποινικής έρευνας για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου καταγράφεται ένας αστυνομικός να πατάει στο κεφάλι έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με τον αστυνομικό να πατάει στο ... Περισσότερα To άρθρο Ποινική έρευνα σε βάρος αστυνομικού που πάτησε στο κεφάλι πολίτη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:19 26/07/2024

Μαγκουάιρ: «Κανείς από τη διοίκηση δεν μου είπε να φύγω»

in.gr
Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για την παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
18:19 26/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφορά για Ντάνι Όλμο, στο «κόλπο» και η Μπαρτσελόνα

Gazzetta
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στη «μάχη» για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο και κατέθεσε προσφορά στη Λειψία προκειμένου τον κλέψει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.
19:55 25/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα: Το πείραγμα στον Γκρίλις (Vid)

Gazzetta
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα «τρόλαρε» τον Τζακ Γκρίλις, μετά από τις καλές επιδόσεις που είχε σε ένα ποδοσφαιρικό «challenge».
19:01 25/07/2024

Σάλος στο Μάντσεστερ: Αστυνομικός κλωτσάει και χτυπάει άνδρα στο κεφάλι - Το σοκαριστικό βίντεο

NewsBomb
Ένας αστυνομικός βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσάει και να χτυπάει στο κεφάλι έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.Περισσότερα...
12:02 25/07/2024

Σάλος με αστυνομικό που φαίνεται να πατάει στον λαιμό ύποπτο πεσμένο στο έδαφος – Εξοργιστικό βίντεο

Newsbeast.gr
Παγκόσμιες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την πράξη ενός οπλισμένου με taser αστυνομικού, ο οποίος πάτησε στο κεφάλι έναν άνδρα, ενώ ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο έδαφος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Ένας δεύτερος άνδρας χτυπήθηκε επίσης από τον αστυνομικό. Το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφόρησε ευρέως στα social media. Μετά το περιστατικό, ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας Wasim Chaudhry του Μάντσεστερ (GMP) είπε ότι ο αξιωματικός «έχει απομακρυνθεί από τα επιχειρησιακά του καθήκοντα». Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι ο αξιωματικός δεν έχει απολυθεί. Ο Chaudhry δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ένα βίντεο με περιστατικό στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ κυκλοφορεί ευρέως και δείχνει ένα γεγονός
09:56 25/07/2024

Αγγλία: Αστυνομικός βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσά άντρα στο πρόσωπο την ώρα της σύλληψής του στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

in.gr
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η αστυνομία του Μάντσεστερ χαρακτήρισε τα πλάνα «πραγματικά σοκαριστικά»
08:46 25/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ «γκρέμισε» τον αντίπαλο και πέτυχε το πρώτο του γκολ για τη νέα σεζόν, σκόραρε και ο Πάλμα (Vid)

Gazzetta
Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν πέτυχε ο Έριλνγκ Χάαλαντ στο φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σέλτικ, με τον Λουίς Πάλμα να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους Σκωτσέζους.
09:46 24/07/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: «Όχι» της Μπάγερν για Ντε Λιχτ, ζητάει πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Gazzetta
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει στην Μπάγερν Μονάχου πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Ματάις Ντε Λιχτ, έχοντας δεχθεί μέχρι στιγμής «άκυρα» από τον Βαυαρικό σύλλογο.
22:20 23/07/2024

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Προχωράει για Πελίστρι» - Τα δεδομένα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

NewsBomb
Για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Φακούντο Πελίστρι με οψιόν αγοράς, κάνουν…Περισσότερα...
13:11 23/07/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τινάζει τη μπάνκα και δίνει 100 εκατ. ευρώ για Τσάβι Σίμονς

Gazzetta
Ετοιμη να κάνει τεράστιο... μπαμ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας 100 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Τσάβι Σίμονς.
10:46 23/07/2024

«Ο Παναθηναϊκός μιλάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φακούντο Πελίστρι» λένε στην Ουρουγουάη

Newsit
Ο Φακούντο Πελίστρι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο για τις θέσεις των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό και η “πράσινη” ΠΑΕ προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σειρά δημοσιευμάτων από την Ουρουγουάη, θέλει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πελίστρι και μάλιστα αποκαλύπτονται και ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Παναθηναϊκός μιλάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φακούντο Πελίστρι» λένε στην Ουρουγουάη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:28 23/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα διάψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Ντε Μπρόινε

Gazzetta
Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Μάντσεστερ Σίτι για τη Σαουδική Αραβία έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
08:29 23/07/2024

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Εξετάζει Έζε, εάν φύγει ο Ντε Μπρόινε

Gazzetta
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού Εμπερέτσι Έζε, στο ενδεχόμενο πώλησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε.
18:19 22/07/2024

Παναθηναϊκός: Προχωρά για να υπογράψει τον Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέει Τούρκος δημοσιογράφος

ProtoThema.gr
Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προχωρά δυναμικά για τον Ουρουγουανού άσου
13:09 22/07/2024

Premier League: Ο 18χρονος Γιορό και οι ακριβότεροι στόπερ στην ιστορία της

Gazzetta
Ο 18χρονος Λενί Γιορό αποτελεί τη νέα μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα 62 εκατομμύρια ευρώ που η ομάδα υποχρεώθηκε να δώσει στη Λιλ, τον καθιστούν μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στόπερ στην Premier League. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι εννέα;
11:03 22/07/2024

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον και έχασε νέους πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League της Αγγλίας. Με δύο γκολ από τον Μπρέθγουειτ και τον Κλάβερτ – Λεβίν, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Έβερτον πήρε μία σπουδαία νίκη γοήτρου, αλλά και για τη βαθμολογία ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Premier League: Νίκη εξάδας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα... πισωγύρισμα για την Νιουκάστλ

Παραπολιτικά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες έκανε ανατροπή εξάδας κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League και πήρε κεφάλι, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Νιουκάστλ από την Κρίσταλ Πάλας
01:01 25/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load