«Ναι» από τον Α.Εξαδάκτυλο στις περισσότερες ελευθερίες των εμβολιασμένων πολιτών
10:46 - 05/10/2021
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τάχθηκε υπέρ των περισσότερων ελευθεριών για τους εμβολιασμένους πολίτες.
Τόνισε ότι δεν πρόκειται για προνόμιο ή τιμωρία αλλά για «αποκατάσταση της πραγματικότητας». Εξήγησε ότι οι εμβολιασμένοι που είναι προστατευμένοι έναντι του ιού πρέπει να ζουν φυσιολογικά και να μην περιορίζονται οι ελευθερίες τους και οι ανεμβολίαστοι να προστατεύονται επαρκώς για να μην καταλήγουν στη ΜΕΘ και «να συναντούν τον δημιουργό τους πρόωρα».
Ειδικότερα ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι σειρά μέτρων που εφαρμόζονται περιέχουν αντιφάσεις και οριζόντια μέτρα πρέπει να πάψουν να ισχύουν γιατί είναι άδικα αλλά και
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr