Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή»

14:00 - 05/10/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του Big Brother σχολίασε To άρθρο Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother - Θ.Κανέλλος: «Τον Ισίδωρο τον ήξερα - Είχαμε ερωτική σχέση»

Ο πρώην παίκτης του Big Brother Θέμης Κανέλλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολίασε όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ισίδωρο, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν ερωτική. «Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, απλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο Big Brother. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό, τα έβγαλε όλα στο παιχνίδι. Δεν ήταν φιλική η γνωριμία», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμη

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο Δούνη: "Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή" (video)

"Δεν είχαμε σχέση όπως είχε γραφτεί αρχικά ότι είναι ο πρώην μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US