Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή»
14:00 - 05/10/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του Big Brother σχολίασε
To άρθρο Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother - Θ.Κανέλλος: «Τον Ισίδωρο τον ήξερα - Είχαμε ερωτική σχέση»
Ο πρώην παίκτης του Big Brother Θέμης Κανέλλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολίασε όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ισίδωρο, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν ερωτική.
«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε.
Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, απλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο Big Brother. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό, τα έβγαλε όλα στο παιχνίδι. Δεν ήταν φιλική η γνωριμία», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμη
Διαβάστε το στο pronews.grΘέμης Κανέλλος για Ισίδωρο Δούνη: "Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή" (video)
"Δεν είχαμε σχέση όπως είχε γραφτεί αρχικά ότι είναι ο πρώην μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr