Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: «Έχω ψάξει το κινητό της, είμαι ερωτευμένος»

15:08 - 05/10/2021

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast @Star βρέθηκαν ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη. Ο coach To άρθρο Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: «Έχω ψάξει το κινητό της, είμαι ερωτευμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: «Τα παιδιά μου είναι τυχερά που έχουν αυτή την μητέρα» (vid)

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δεν δίστασε να παραδεχτεί στον τηλεοπτικό αέρα ότι απαντά στα τηλέφωνα που δέχεται ο ίδιος. Μάλιστα, την εξομολόγηση έκανε χαμογελώντας. Ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Το κινητό μου είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Καθαρός ουρανός…». Παράλληλά, παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει κάποιες φορές το κινητό της, αλλά -όπως τόνισε- «περισσότερο στο παρελθόν».

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: "Έχω ψάξει το κινητό της"

"Είμαι ερωτευμένος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της